Arkadaslar kartı 3 hafta önce falan aldım. Bu sorunla karsılasıp duruyorum. ekran kararıyor dıtt diye ses geliyor sonra "donanımınız beklenmedik sorunla karsılastı wattman ayarları sıfırlandı" uyarısı alıyorum forumlarda çok gezdim son 3 guncellemede bu sıkıntılar varmış çözüm yolunu bilen birisi var mı? Can sıkıyor bu sorun
Arkadaslar internette gezinirken aklıma düştü bi xeonların eski nesilleri değilde birde daha güçlü nesillerini araştırayım fiyat bilgisi alayım derken xeon x5680 ile gtx 1080 i darboğazsız kullananları gördüm.
fiyat araştırması yaptım kafamca sistem kurdum burda bir konu açıp hepinizin fikrini bekliyorum
Anakart: ASUS SABERTOOTH X58 LGA 1366 1866MHZ İŞLEMCİ: İNTEL XEON X5680 RAM: 4X8 CORSAİR VEGEANCE EKRAN KARTI: EVGA SSC GTX 1080 PSU: CORSAİR 750 WATT MONİTÖR: Marka kararı vermedim ama 4k çözünürlükte 144hz alırım bu sisteme
Anakart sata 3.0 destekliyor ssd olarak samsung evo 250gb , 2tb hdd ikilisi düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum. Ben çok detaylı araştırmadım bu tür sistem kurmaya çalışıp vazgeçen yada kurup test eden arkadaslar varsa onları bekliyorum
DARBOĞAZ YİYORUM SANIRIM AMA ŞİMDİ BU KADAR DÜŞÜK FPS SORUNU NEDİR ANLAMADIM. AYARLARDAN HERŞEYİ EN YÜKSEĞE ÇEKİYORUM YİNE SONUÇ AYNI
SANIRIM İŞLEMCİYİ YÜKSELTME ZAMANIM GELMİŞ. FAZLA MASRAF ETMEDEN İŞLEMCİYİ SATIP İ7 4790K YA GEÇEYİM DİYORUM YİNE BU TÜR OYUNLARDA DARBOĞAZ SORUNU OLUR MU SİZCE
Bilgisayarı yeni.dizdim sayılır ama ramlerin eski kasamdan kalma ikiside ddr3 1333 mhz birinin markası everest 8 gb 1333 mhz cl9 diğeri elixir 4 gb 1333 mhz
Sorun şu ramlerin 2 sini bir kullandıgımda yeni bilgisayarımda oyun vs oynuyorum ama biraz zaman geçiyor oyunda mavi ekran hatası veriyor memory_management olması lazım yanlış yazmış olabilirim. Birini çıkartıyorum sorun olmuyor şimdi uyuşmuyor desem hiç açılmaz kasa öterdi ama. Açılıyor oyun vs açıyorum 1 saat veya 30 dakka takılıyorum hata veriyor. Baktıgımda ramleride okuyor. Sorun nedir windows 10 kullanıyorum sanırım 8.1 geçeceğim bu yüzden belki işletim sistemindendir diye
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 85 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 317 İkinci El Bölümü Mesajları: 206 Konularının görüntülenme sayısı: 1.848 (Bu ay: 234) Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:İkinci El