Oyun odaklı bilgisayar aramayanlar için oldukça ideal görünüyor. Fiyatı değerlendirirken Full HD, 250 gb ssd ve iş serisi Vostro modeli olduğu göz önünde bulundurulmalı Havale 2222 tl
CRT monitörüm bozulduğu için lcd almaya kara verdim.Almışken 19" olsun dedim.Araştırmaya girince karar vermenin epey zor olduğunu gördüm.Kendime bir ürün indeksi çıkardım belki işinize yarar.
Bu LCD lerin hepsi 19" , en fazla 8 ms , DVI bağlantısı var.Geneli TN Panel ( Görüntü Rengi 16.2 milyon ) ve Nokta Aralığı 0.294mm. Fiyatları da 300$ ( kdv dahil yaklaşık 500 ytl ) nın altında. Benim seçim kriterlerim bunlar.Her markanın bu kriterlere uygun en iyi modelini seçtim. Fiyatlarını teknofiyat.com daki en düşük rakamı yazdım
Tepki Süresi : 8 ms Kontrast Oranı : 1400:1 Parlaklık : 300 cd/m2 Yatay Bakış Açısı : 160 Düşey Bakış Açısı : 160 Diğer : 175 derece sağa sola çevrilebilme
Tepki Süresi : 8 ms Kontrast Oranı : 600:1 Parlaklık : 250 cd/m2 Yan Bakış Açısı : 150 Düşey Bakış Açısı : 160 Diğer : Multimedya 2x1.5W
PHILIPS 190S7FS ( 482 YTL )
Tepki Süresi : 8 ms Kontrast oranı : 700:1 Parlaklık : 300 cd/m² İzleme açısı : - C/R > 5 Yatay Bakış Açısı : 176 derece Dikey Bakış Açısı : 170 derece
SONY SDM-E96D ( 507 YTL )
Tepki Süresi : 8 ms Kontrast oranı : 700:1 Parlaklık : 300 cd/m² Yatay Bakış Açısı : 160 derece Dikey Bakış Açısı : 160 derece
Tepki Süresi : 4ms (GTG) Kontrast oranı : 700:1 Parlaklık : 300 cd/m² Yatay Bakış Açısı : 130 derece Dikey Bakış Açısı : 140 derece Görüntü Rengi : 16.7 milyon
INCA IL-779A ( 419,44 YTL )
Tepki Süresi : 8 ms Kontrast oranı : 600:1 Parlaklık : 250 cd/m² Yatay Bakış Açısı : 160 derece Dikey Bakış Açısı : 160 derece Diğer : Multimedya 2x2W , Türkçe OSD Görüntü Rengi : 16.7 milyon
Tepki Süresi: 8ms Kontrast Oranı: 500:1 Parlaklık: 300 cd/m2 Yatay Bakış Açısı : 160 derece Dikey Bakış Açısı : 155 derece WIDESCREEN Çözünürlük: 1440 x 900 Nokta Aralığı: 0.285mm
Not:Daha uygun fiyatlar ve özelliklerde hata varsa link verirseniz düzeltirim
4- Program Ekle/Kaldır dan Windows bileşenlerini Ekle/Kaldır a tıklıyoruz
5- Gelen pencereden IIS yi seçili hale getirdikten sonra ayrıntılara tıklıyoruz ve şu bileşenleri seçiyoruz
* Common Files * Internet Information Services Snap-in * Internet Services Manager * World Wide Web Server
6- Tamam a tıklayıp İleri ye tıklıyoruz.
7- Bizden XP cd sini istediğinde Tamam a tıklıyoruz ve Gözat ile indirdiğimiz arşivi açtığımız yeri ve aradığı dosyayı bulduruyoruz.Bu olay bi kaç defa tekrarlanıyor ama diğer seferlerde genelde kendisi otomatik buluyor.Size sadece Gözat ve Tamam a tıklamak kalıyor
8- Son diyerek bu işi bitiriyoruz
9- Başlat -> Programlar -> Administrative Tools -> Internet Information Services e tıklıyoruz ve makinede IIS 5.1 kurulu olduğunu görüp seviniyoruz
Daha önceki gün aldığım T630 kendi kendine res atıyor.Pili tam dolmadığı içindir dedim ama yaklaşık 20 saat şarjda durdu sonuç aynı.kendi kendine açılıp kapanıyor.Garantili ama tamir olsun istemiyorum.aldığım yer kabul ederse yerine cx65 almayı düşünüyorum.Forum da genelde cx65 diyor ama sorunsuz ya da daha az sorunlu olması önemli.Hangisi daha az sorun çıkarır?
Onboard ethernet kartları arası cross-cable bağladık ama bağlantı çok sorunlu.bilgisayarlar çoğunlukla birbirini görmüyor.görse bile paylaşım verildiği halde açılmıyor.
Cs dışında multiplayer oyun oynayamıyoruz o da ip yazdığmız için.Lan dan kurulan oyunları görmüyor.
Bağlantı xp nin "ev ya da iş yeri ağı kur" kısmına aynı çalışma grubu adı yazılarak oluşturuldu.Yönetimsel Araçlar-Hizmetler kısmından ağla ilgili bütün hizmetler otomatik olarak ayarlandı ( nerdeyse hizmetlerin çoğu otomatikte ).Ağ Bağlantıları-Yerel Ağ Bağlantısı-özellikler kısmından bütün protokoller ( istemci-hizmet-iletişim kuralları gerekli gereksiz hepsi ) yüklendi.
Bağlantı neden bu kadar sorunlu anlamıyorum.kablo sorunlu desek cs oynarken hiç bağlantı kesilmiyor ve takılma olmuyor ping çok iyi ( 10-20 arası ).lütfen bi fikir verin?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 263 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 369 İkinci El Bölümü Mesajları: 21 Konularının görüntülenme sayısı: 10.497 (Bu ay: 190) Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware