Eylül 2015 de 16 yaşımdayken bir konu açmıştım ne yazık ki çocukluğumun verdiği cahillikle bir hata yaptım.Bu hesabım onaylı değil PC oyun bölümüne açtım belki oraya bakan yönetici çok yoktur diye buraya da açtım.Tek yapılması gereken konunun gösterimden kaldırılması.
Bu hesap onaylı değil çünkü telefon numaram öbüründe ve eylül 2015 de açtığım bir konunun silinmesini istiyorum.Konuyu ben özelden DM den atıcam.Kesinlikle yöneticilerle konuşmak,iletişime geçmek için söylemiyorum sadece silinmesi gereken konuyu atacam.
Eylül 2015 de bir konu açmıştım onu silmenize imkan var mı?Çünkü ben bunu manevi olarak takıntı yaptım silerseniz eğer bir zararı olmaz.Telefon numaram eski hesapta o yüzden bununla başka yerlere açamıyorum.
Sanırım bu windows 10 u yapan "oyun çekecek olan kişi kayıtta olduğu bilsin diye bir şey koyayım" dememiş.Sadece kayda başladığınız da 1-2 saniye ekran rengi gidip geliyor ekran da kayıt çubuğu falan yok.En fazla 2 saat çekebiliyorsunuz ve 2 saatin sonunda da çekimin bittiğine dair bir ses vs. yok.Başka programla çektiğiniz de ise bu lanet game dvr var diye kasıyor.Veya nvidia nın driver programıyla çekemezsiniz çünkü oyun dvr yüklü olduğu için görmüyor.
Playstation a daha yatkın olduğum için ps kontrolü aldım.Fakat nasıl oynayabileceğimi bilmiyorum.Yani takıyorum kontrolü ama xbox kontrolleri çıkıyor bunu ps yapmamım imkanı var mı?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 3 yıl Mesaj Sayısı: 16 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 223 (Bu ay: 96) Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun