1 haftadir internet hizim bu seviyelerde evime gelen internet 35 mhps fakat kullanabildigim internet rezil seviyede dusuk yurt dusu hizim bile kotunun en kotusu yurt iciden bile daha hizli
Arkadaslar ankastre kutusundan gelen kabloyu bina ic tesisatina baglamadan direk odama aldim camdan simdilik direkten gelen kabloya telefon kablosu bagli onun sonundada rj11 konnektor bagli bende diyorumki direkten gelen kabloya rj11 konnektor cakabilirmiyim hem kayipsiz bi internet almis olurum
Beyler linux isletim sistemine bagli cihazlarda feed yayinina erismek mumkunmudur frekans ve sifreleri yada sifrenin kirilma yontemlerini nereden ulasabilirim dmden ulasirsaniz sevinirim malum isim vermek yasak
Sanirim abimle izledigim zamanin bana gore en iyi teknoloji programiydi trt 2 de cikiyo.diyo hatiliyorum tahmini 2003 2006 arasi tam ismini cikartamiyorum hatirlayanlar varmidir acaba
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 248 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 322 İkinci El Bölümü Mesajları: 8 Konularının görüntülenme sayısı: 3.995 (Bu ay: 690) Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Haberleşme ve Dijital Platformlar