Merhaba ben james donkey in 240gb ssd sini satın aldım şuan windowsum 1tb lık harddisk içinde ben sadece windowsu ssd ye taşımak ve hdd deki windowsu silmek istiyorum internette izlemiş olduğum videolarda genellikle boş sadece windowsun yüklü olduğu bir hdd den geçiş yapıyorlar lakin benim hdd min 430 gb alanı dolu ben sadece aradan windowsu seçip nasıl geçirebilirim.
Cihazı 4 hafta önce aldım ve cihazın orta kısmında ısınma oluyor işlemci sıcaklığı 85° dereceye ulaştı ekran kartı bu şekilde ısınmıyor ama klavyenin orta kısmına el deyilmiyor boşta iken işlemci 55° ekran kartı 50° anakart 25°. yardım ederseniz sevinirim.
Cihazı 4 hafta önce aldım ve cihazın orta kısmında ısınma oluyor işlemci sıcaklığı 85° dereceye ulaştı ekran kartı bu şekilde ısınmıyor ama klavyenin orta kısmına el deyilmiyor boşta iken işlemci 55° ekran kartı 50° anakart 25°. yardım ederseniz sevinirim.
Aktiflik: Şu anda DH’de Nerede: Bir konuya bakıyor. Son Giriş: 23 dk. önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 112 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 536 (Bu ay: 107) Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 4) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Dell