B

Yüzbaşı
04 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba,

Başlıkta belirttiğim 2 televizyon arasında kalmış durumundayım.

Birçok konu ve birçok mesaj okudum iki televizyon hakkında.

Ancak televizyonların özelliklerine bakarken eco moddaki elektrik tüketim değerleri dikkatimi çekti:

Samsung: 56W eco mod

Panasonic: 280w eco mod.



Eğer durum bu ise ve eco mod olmadan izlenildiğinde elektrik tüketiminin bayağı bir fazla olacağını düşünüyorum (aylık olarak ve eski faturalara kıyaslayınca)

Bu konuda eğer varsa tecrübelerini paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba.

öncelikle kusura bakmayın çok acil kodlu mesaj yayımladım ama cidden acil yardıma ihtiyacım var.

sorunum şu..başka bir kişi ağımda şu anda IP'sini görebiliyorum.

özetliyeyim:



daha önce zoom x5 kablolu modem ve alcatel speedtouch 180 accespointe sahiptim.

bu dönemde zoom'un ıp'si olan 10.0.0.2'den modeme ve speedtouch'un ip'si olan 10.0.0.140'tan de access pointe erişerek şifre koymuştum.



sonra modemi değiştirdim. INCA IM-204 modem aldım ve aynı access pointi bağladım..

ancak artık 10.0.0.140'tan access point'e bağlanamıyorum. modemin içine girdiğimde de access point'in adresinin ne olduğunu anlayamıyorum/bulamıyorum/göremiyorum.



Modemden sistem durumuna baktığımda başka bir kişinin/IP adresinin internete bağlandığını görebiliyorum.



Yaptıklarım:

Modem'in şifresini değiştirdim ama bu 3.zat access point'in şifresini kırmış sanırım.Dolayısıyla internete hala girebiliyor..



Sizlerden ricam access point'ime nasıl ulaşabilirim? adresini nerden görebilirim yardımcı olmanız.



Yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun...beynim dönmüş durumda lütfne yardım.!!!!!
arkadaşlar merhaba..çözemedim kafayı yedim sizlere danışmak istedim.

bilgisayarımın teknik donanımı..



intel p 4 630 core duo socket 775 vga.

asus p5ld2 i945p anakart

toplam 3 gb ram (2 adet 512 kingston-267mhz ve 2 adet 1gb twinmos-333 mhz)



problem şu.

cpu-z programını yükledim.

"cpu" bölümünde L1 data kısmı 1kb olarak ve Level 2 kısmı 2048 kb olarak görünüyor.

burda L1 data bölümünde de ramı 1024 kb olarak görmem gerekmiyor mu?



yaptığım işlemler..

ramlari söküp geri taktım.

ramlarin yerlerini değiştirdim.



snaırım 1 gb rami görmüyor pc'im.



kusura bakmayın buşekilde danışmak zorunda kaldım ama o kadar çok şey var ki forumda bu konuda ve bir çoğunun da ne demek istediğini anlayamıyorum...sadece anlayabildiklerim doğrultusunda yapabildiklerim bunlar..



yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar kalacağım.



not: bilgisayarı tamirciye de götürmek istemiyourum malum "personal computer" :)



teşekkürler
Hakkında
Konum: İstanbul,Sarıyer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Mesaj Sayısı: 410
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 953
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 22.785 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.