Arkadaşlar merhaba dolby atmos için düşündüğüm tavan hoparlörü magnat, bunlardan kullanan var mı aranızda ses rengi nasıldır yardımcı olurmusunuz? Aşğıda speclerini veriyorum
Sinema sistemine bilinçli olarak yeni girmiş bulunmaktayım
Daha önceden paket tip ses sistemi kullanıyordum
Araştırmalarım sonucunda Sony str-dh790 cihazını aldım, elimde hoparlör olarak definitive pro 80 takımı var
Sony str-dn1080 de arka surround (phantom surround) var dh790 serisinde bunun olmadığını farkettim fiyat ve performans olarak dh790 'nı seçtim
Şimdi bilen arkadaşlara soruyorum sanal surround arka konumu yapan ve bunh bilen kişiler nasıl bir fark var gerekli mi gereksiz mi buna cevap verebilirmisiniz
Ve bu konu başlığı altında sony str-dh790 ve dn-1080 kullanan arkadaşlar farklı bilgileri tecrübelrini de paylaşırsa sevinirim
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 ay önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 127 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 34) Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware