Kısıtlı bilgimle bir kasa toparlamaya çalıştım. Uyumsuz ya da değiştirmeyi tavsiye ettiğiniz parçalar varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim. Güç kaynağı gücünü tam kestiremedim 600w koydum. 500w yeter li miydi yoksa az mı o konuda da fikir verebilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
sisteme uygun fiyatlı kasa önerisine ihtiyacım var. Camlı olmasına gerek yok. Masa altında duracak. Havalandırması iyi ve uygun fiyatlı olması önemli. Şimdiden Teşekkürler. ( Max bütçe 250 TL civarı, daha uygunu daha iyi olur)
İyi Günler, Kendi kısıtlı bilgimle bir kaç sistem toparladım. Bütçeyi yükseltmek istemesem de alternatif olarak sistemler toparladım. Hangisi daha f/p olarak uygun ya da yeni önerileri olan arkadaşlar var mı? ( iŞLEMCİ VE ANAKART HARİCİ AYNI PARÇALAR.)
plat-gold-silver elo arasında gidip gidip geliyorum. geçen yıl gold bitirdim. bu yıl silvera yerleştim. Beraber elo kasacak arkadaşlar arıyorum. Adc- jungle ağırlıklı oynuyorum.
server: TR Elo: silver/Gold
isteyen arkadaşlar nickini yazarsa oyun içinde buluşabilirz.
yeni sistem toparlıyorum da, eski 2 TB 5400 rpm HDD mevcut. Bunu arşiv dosyalarını ( resim vs gibi) saklamak için kullanmayı düşünüyorum. hız yavaşlığı dışında bir sorun teşkil eder mi, bir birleri arası transfer yapmak zarar verir mi?
1 adet lekeli erkek. kesinlikle diken yapmaz son derece evcildir. İstanbul içi Kadıköy civarından elden teslim ederim ya da alıcı ödemeli olarak pet taksi ile her ile gönderirim. Sormak istediklerinizi mesaj olarak atın, müsait olur olmaz cevaplarım.
Adet: 1 Cinsiyet: 1 normal erkek Yaş: 9 aylık Fiyat: 250 TL İletişim: ÖM Kargo: Sadece pet taksi ile gönderim, İstanbul/Kadıköy civarı ya da uygun bir ortak nokta elden teslim
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 10 sa. önce Son Mesaj Zamanı: geçen ay Mesaj Sayısı: 357 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 368 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 922 (Bu ay: 199) Toplam aldığı artı oy sayısı: 306 (Bu hafta: 2) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar