Merhaba. Bana 4000 TL civarı, parlaklığı az olmayan, güzel bir televizyon önerir misiniz? Boyut vs. çok önemli değil çok TV izlemiyoruz zaten.
Arçelik'te A49A955A modeli 4900 TL'ye düşmüş. 4k, 10 bit, boyutu da ideal diye beğendim. Normalde 5600 TL falanmış.
Arkadaşlar bu neden oluyor acaba? Ekran kartımın sürücüleri güncel. Windows en son 1-2 hafta önce güncellendi.
Sistem: i7-10750H, RTX 2070, 16 GB RAM.
GTA online'da şöyle objelerin arkasından, gölge gibi siyah şeyler geliyor.
Resimi videodan ss aldım, video yüklemekle uğraşmamak için. Ama böyle fazla aydınlatmalı yerlerde vs. fareyi hafif hızlı çevirirsem böyle gölge gibi şeyler çıkıyor.
Merhabalar. Laptopuma SSD almak istiyorum. Zaten 512 GB M.2 SSD var, o yüzden 1 TB SATA SSD almak istiyorum. 2.5" ve 5 mm olması lazım. Ayrıca dayanıklı olmasını istiyorum. Hangi model daha iyidir?
Merhaba. Bu civarda çok sayıda telefon modeli var ve karar vermek zor. En iyi görünen model Xiaomi Mi 10T oldu bana. Aslında zaten Xiaomi kullanıyorum ve çok da iyi olduğunu düşünmüyorum. Ekranına kalitesiz diyenler vs. olmuş. Ama işlemci (SD-855) olarak iyi, 8 GB RAM'da yeterli. Bu telefon aklıma yattı ama gözden kaçırdığım daha iyi modeller olabileceği için buraya sormak istedim.
Kamera vs. çok önemli değil. Uzun süre dayanması daha önemli benim için.
Merhaba. Kafamda bu soru var. Cloud 2 mi, Alpha mı almalıyım. Kullanımım oyun ağırlıklı, video ve müzik de izler/dinlerim.
Uzun ömürlü olsun istiyorum. Cloud 2'nin en büyük artılarından birisi yedek pad ve ses kartıyla gelip daha ucuz olm100. 100 lira kadar fark var ama padlar da 120 lira falan sanırım. Ne yapsam bilemedim, yabancılar hep Cloud 2'yi önermiş, Alpha daha pahalı diye mi anlamadım.
Hepinize merhaba. Xiaomi telefonumun şarj kablosu, kırılmaya başladı. Henüz iç kablolarda bir şey yok, azıcık esnetince o büyük USB kısmındaki kablo biraz parçalara ayrılıyor, bırakınca eski hale dönüyor.
Sıcak silikon sürdüm ucuna ama tahmin edebileceğiniz gibi silikon kaymaya başladı, iş görmüyor. Çakmak ile yaksam falan olur mu? Ne yapmalı, tecrübesi olan var mı? Yedek kablom olsa da bu kablo güzel, ayrıca gidebildiği yere kadar kullanmak istiyorum.
Merhaba. Bu tarz reklamlar görüyorum ve aslında alsam iyi olur da diyorum. Bu sınırsız veya 12 ay Game Pass'lar 100 liradan ucuza satılıyor, nedir, dolandırılabilir miyim vs. acaba?
|
Güncel konu olmadığı için yeni bir konu oluşturmak istedim. Yaptığınız overclocku sürücü sürümüyle paylaşırsanız sevinirim. Birbirimize yardımcı da oluruz.
|