Şöyle bir durum var. internetten canlı TV izliyoruz, televizyondaki kanalların hepsi var, evde televizyon yok çünkü. Ancak ben bunu kayıt edip depolamak istiyorum. Geriye dönüp kayıt altına aldığım haberleri yada dizileri izleyebileyim. 1-2 tane video programı denedim film indiriyor ancak canlı TV den izlediğim anlık haberi yada filmi indirmiyor. Nedir bunun çözümü?
slow motion videolar için nasıl bir kamera ve nasıl bir program kullanabiliriz. İstediğim şey şu şekilde,
Bir silah düşünün ateşlendiğinde içinden çıkan mermiyi ilerlerken videoda slow motion olarak görebilmek. Kamera sabit bir yerde, önünden mermi geçiyor ve göremiyoruz çıplak göz ile. Ancak kullanılacak kamera ve program sayesinde bu mermi kameranın önünden geçerken onu net ve iyi bir şekilde yavaşlatıp görebilelim.
Önümüz bayram, uzun yola gidecek olan arkadaşlar, aracımızla uzun yola çıkmadan önce ne tür bakımlar yaptırmalı ve nelere dikkat etmeliyiz. Özellikle şuna şuna mutlaka baktır dediğiniz önemli bir parça varmıdır.
1.6 sedan, dizel bir araç için yokuş yollarda boşa almak ile 5. viteste hiç gaza basmadan salmak, aynı tasarufu mu sağlar? Boşta gitmek dizel araçlara zarar verir mi ?
Çalıştığımdan dolayı hertürlü ödeme işlemlerimi internet üzerinden kredi katı ile yapmam gerekiyor vakit bulamıyorum, şöyle bir site buldum tüm faturalarımın karşılığı var burada bu site güvenilir mi var mı düzenli olarak kullanan ? https://www.faturasorgulamax.com/
Bölgeye yakın biryerde yaşıyorum h.sonları gidip fotoğraflar çekip bölge hakkında detaylı bir araştırma yapacağım yer yer not tutarak yer yer resim çekerek, ilgilenen arkadaşlar varsa çevrede pm'den bana ulaşın birlikte yapalım keşiflerimizi gezilerimizi,
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 10 ay Mesaj Sayısı: 1.062 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.757 İkinci El Bölümü Mesajları: 103 Konularının görüntülenme sayısı: 34.373 (Bu ay: 543) Toplam aldığı artı oy sayısı: 346 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic