Son birkaç haftadır yayın kalitesinin düştüğünü gözlemledim. haber,müzik kanalları çok berbat sürekli lag, resimde kayma ve titreşim gözlemledim. tv ve uydu alıcı değişmedi!!! Benim gibi bu durumu gözlemleyen var mı?
Mediamartk.com.tr den satın aldığım televizyonu, horoz lojistik aracılığı ile ayın üçünde iade ettim. mediamarkt yetkililerini telefonda iade süreci hakkında bilgi istedim defalarda haftalarca aylarca televizyon hakkında en ufak bilgi verilmedi. televizyon mediamark depolarına ulaşmadı denilmekte. televizyonumun horoz lojistik elemanlarının çaldığını düşünmekteyim. 2. bir olasılık mediamarkt depo görevlilerinin çalmış olabileceği.
Yardım istiyorum, fbi, cia , obama, tüm usa kuruluşlarından :) adım ersin mediamarkt.com.tr den televizyon aldım ve iade hakkında en küçük bilgilendirme yapılmamıştır.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 31 dk. önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 2.789 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.192 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 990 (Bu ay: 403) Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.660 (Bu hafta: 12) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Motorlu Araçlar Dünyası