Tüm forum halkına merhaba:') Ne zamandır konuyu açmayı düşünüyordum bugüne nasip oldu açmak. Ygs-Lys 2018'e hazırlanıyorum. Üniversite okuyordum bıraktım. Sayısalcıyım. Fizik dışında temelim var. Okuldu tatildi derken çalışmalara başlamak için geç kaldım. Birlikte çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum. Birlikte program yaparız falan. İyi olur diye düşünüyorum. Wp grubu varsa ekleyebilirseniz memnun olurum.
Hocam ygs matematiğinin büyük bir kısmı bitti,birkaç problem kaldı sadece. Bitirdiğim konuları fem konu özetliden çözeyim dedim sorular basit geldi. Denemelere mi geçeyim yoksa karekök sbnı mı çözeyim? Bu arada geometrim 0 sınava kadar ne yapabilirim? Mustafa Yağcı'nın kitaplarını aldım.
Elimde sayı kesir problemlerinin videosu var 15.video 77.soruyla bitiyor 16.video da 87.soruyla başlıyor Videolarımda eksik var olan varsa atabilir miydi acaba?
Sodyum karbonat(Na2CO3) çözeltisi ile sönmüş kireç ((CaOH)2) çözeltisi bir tüp içerisinde tepkimeye sokulmakta ve oluşan katı madde ortamdan ayrılmaktadır. Buna göre; I.Çözeltiye HCl eklendiğinde tepkime sonucu gaz çıkışının olması II. Çözeltinin kırmızı turnusol kağıdını maviye çevirmesi III.Çözeltiye CO2 gazı gönderildiğinde bir bulanma olması
hangileri,bu tepkime sonucu bir miktar Na2CO3in arttığını gösterir?
Cevap I imiş arkadaşlar Nedenleriyle anlatabilecek var mı?
Ben lisede fiziği hiç sevmedim ve fiziğe hiç çalışmadım yani temelim yok. Nasıl temel atabilirim nasıl sevebilirim bu dersi. Çalışasım bile gelmiyor kitabı açıp beş dk sonra kapatıyorum. Nasıl yenebilirim bunu?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 6 ay önce Son Mesaj Zamanı: 4 yıl Mesaj Sayısı: 96 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 125 İkinci El Bölümü Mesajları: 1 Konularının görüntülenme sayısı: 2.435 (Bu ay: 51) Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Eğitim ve Sınavlar