x-fi 16gb kullanıyorum(1.04.08 en son versiyon) ancak bir türlü flac dosyalarını oynatmayı başaramadım.sitesinde 1.1mbps ye kadar oynatır diyor benimkiler yaklaşık 0.7 civarında.tutup attım olmadı creative centrale kullandım ondada atarken convert unsuccessful diyor.varmıdır bir çözümü olan?
Selam arkadaşlar olay şu 500 sms paketim vardı dün bitti ancak 1 ayın dolmasına 5 gün var.bu durumda 2. 500 sms paketini alırsam o paketin bitiş tarihi 5 gün sonramı olacak yoksa onu aldıktan sonra 1 ay dahamı uzayacak ?
29 kontör olduğuna göre bi cinlik olması lazım orda
selam arkadaşlar derdim şudur. pic c için ccs kullanıyorum.
gönderen pic de isi=(bilgi*0.0048828125)*100; printf("%f",isi);
gibi bir bilgi var.
alan pic e ise string olarak tanımlı bir a kullanarak gets(a);
diyorum ancak anladığım kadarıyla string in sonunu algılamıyor,hep alma konumunda durmaya devam ediyor.
nasıl bir fonksiyon yada yol ile 2 pic arasında int yada string bilgisi gönderebilirim ?
şimdiden teşekkürler
şöyle bir hatam olduğunu gördüm int göndermeye çalışıp string almaya çalışıyorum.bunun üzerine; C nin içinde itao() diye int bilgisini stringe çeviren bir fonksiyon buldum.veriyi string yapıp yolladım ancak yine sonuç alamadım bir fikri olan varmıdır ?
9 voltluk pil ile 555 ten üçgen dalga oluşturup bunada seri bağlı kondansatörle ac ye çevirmek istiyorum.aslında bunu yaptım ancak 555 e verdiğim 5 volt DC ancak 2 volt AC olarak çıkabiliyor bende düşündümki NPN transistörün B ayağını 555 in dalgası ile açıp kapatırsam ve transistörün C ayağına 9 volt DC bağlarsam E den 9 volt üçgen dalga eldebilir miyim? edebilirsem 9 voltluk ac yi transformatöre bağlayarak 450 volt ac üretebilcem buda benim için yeterli
proteustaki devre aynen kurulu parçalar tamamen özdeş
resimdende görüldüğü üzere gerilimde hiç bir değişme olmuyor Nasıl yapabilirim bu isteğimi? Elektronik hazırlık öğrencisiyim onun için fazla bir şey bilmiyorum
Sorun nerde anlamadım.bağlantıları düzgün yaptığımı sanıyorum.monitör bozuk değil.psu 700w.ekran kartının arkasındaki giriş mönitörümünkiyle uyumlu değil ancak dönüştürücü var.2 ayrı dönüştürücüyle denedim yine olmadı.sorun nerde olabilir? :(
selam arkadaşlar.elimde gitmesi gereken birtakım eşyalar var. yurtiçi kargo ile göndereceğim ancak adresten alım ve adrese teslim olcak. 2 yada 3 koli göndereceğim ve hepsi aynı adrese gidecek.
buradaki sorunum her koli için ayrı ayrı adresten alım ve adrese teslim ücretimi ödeyeceğim ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 6 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 6 yıl Mesaj Sayısı: 241 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 752 İkinci El Bölümü Mesajları: 1 Konularının görüntülenme sayısı: 41.555 (Bu ay: 249) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic