Arkadaşlar selamlar bu cuma Ankaraya gidicem sınav için. Antalyalıyım hayatımda karda 1 defa araç sürdüm . Tavsiyelerizi bekliyorum yol için ve bilen arkadaşlar yollar nasıl şuanda?
Araç 116 arkadan itişli arabada zincir arka lastiğe mi takılır ? Kar çorabı alsam nasıl olur ?
Genel olarak karda sürüş ile ilgili bilgilenizide yazabilirsiniz bilgi paylaşmış oluruz.
merhaba arkadaşlar üniversitenin son senesine geldim . Ailemden sana 35 bin liraya kadar araba alalım sözünü duydum . Daha önce galeride çalıştım aşşağı yukarı arabaları biliyorum ama forumdan da bir görüş almak istedim. Şimdiden teşekkürler .
Limitsiz paketli müşterilerimiz alışverişlerinin tadını limitsiz avantajlarla çıkartıyor, Büyük Boy Karışık Pizza* + 1 L.Coca Cola’yı 31.80 TL yerine 19.90 TL’ye sipariş ediyor.
Kampanya 22 Ekim 2013’e kadarwww.dominos.com.tr ve 444 33 22 Domino’s Pizza çağrı merkezi üzerinden vereceğiniz TTNET Menü siparişlerinizde geçerlidir. Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
İndirim şifrenizi öğrenmek için "DOMINOS" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndermeniz yeterlidir. Her sipariş için yeni şifre kullanmak gerekmektedir.
www.dominos.com.tr üzerinden vereceğiniz siparişlerinizde kampanyadan yararlanmak için "Kampanya Kodu Girişi" alanından TTNET’i seçmeniz ve TTNET İndirim Şifrenizi "Kampanya Kodu" bölümüne girmeniz gerekmektedir.
Kampanya süresinde ve içeriğinde meydana gelecek olan değişiklik hakkı TTNET A.Ş. ve Domino's Pizza Restaurantları A.Ş.’de saklıdır.
giriş yap hesabına. sonra yukardan dili Türkçe yap. profilin sağ tarafındaki yere girceksin ve kapatıacaksın. şu an ben kapadığım için orası gözükmüyor.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 7 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 2.591 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.753 İkinci El Bölümü Mesajları: 160 Konularının görüntülenme sayısı: 124.167 (Bu ay: 323) Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.716 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware