Arkadaşlar ben yavaştan apotemiye başlamayı düşünüyorum. Fakat bu kitabı çözen arkadaşlar siz kendine süre veriyor musunuz, yoksa sb tarzı mı çözüyorsunuz ?
Arkadaşlar bu yıl istediğim gibi gitmedi hiçbir şey. Ygs darma duman etsede yıkılmadan seneye hazırlanmayı düşünüyorum. Bir eşit ağırlıkçı olarak ygs-lys sınavında başarılı olmuş birileri kitap tavsiyesinde bulunursa memnun olurum. Bu ara da Ygs fen de çalışmayı düşünüyorum
Arkadaşlar bende ygs de acayip şok yaşayanlardan biriyim. Normalde başarılıyımdır. Denemelerde Fene hiç bakmadığım halde 105-110 net yapardım. Fakat ygs deki zamanı kullanamamam sebebiyle son dakikalarda telaştan sallamalarla birlikte ygs 3 500k yı buldu sıralama :/. Bir kaç puan hesaplama sitesinden lysde iyi netler yaptığım takdirde 30-35 k yı görebileceğim yazıyo. Bu sene bide puanlarda ki yığılmalarda ortada 30 puan fazla alan 200 k ilerde benden. diploma notum 75- 80 arası bişy gelecek . Sizce umut varmı hukuk ya da psikoloji için ,
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 5 yıl Mesaj Sayısı: 12 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 690 (Bu ay: 5) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Eğitim ve Sınavlar