Merhaba arkadaşlar, 11 şubatta Logitech mx keys klavye aldım.
Bu klavye ara ara ses açma yada kısma tuşu basılı kalıyor, yani tuş fiziksel olarak basılı kalmıyor ama basılıyormuş gibi sesi açıyor yada kısıyor.
Mesela sesi açacağım, ben bir kere basıp elimi çekiyorum ama o elim çekmemişim gibi sonuna kadar açıyor, ses kısmaya bastığımda kısamıyor, 99,100,99,100 şeklinde bi düşüyor bi çıkıyor.
Klavyeyi kapatıp açıyorum bu sefer de kısma aynısını yapıyor, bir kaç kere klavyeyi açıp kapatınca düzeliyor.
Bundan önce de hyperx alloy core aldım onda 8-10 tuşu basmıyordu iade etmiştim.
Kaliteli mal almaya korkar oldum, dandik klavleyelerde yaşamadığım saçmalıkları bu klavyeler de yaşıyorum çok sinir bozucu gerçekten.
Klavye aydınlatmasını kapatıyorum, yazılımı yüklü olmasına rağmen klavyeyi kapatıp açınca yine aydınlatma çalışıyor, yazılımla bile hafıza da tutamıyor.
Bunlar normal mi anlayamadım.
Bu yada benzer sorun yaşayan oldu mu bu klavye ile? Deneyimleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
14 ekimde prime indirimleri kapsamında HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye satın aldım.
esc altındaki çift tırnak tuşu, F1, F2 F3 F4 , üstteki ses açma kapatma tuşları, Q, pgdown, home tuşu ve sağ shift tuşu bir basıyor bir basmıyor.
mesela konuyu açmaya karar verdiğimde hepsi basıyordu, konuyu yazarken yine hepsi birden gittiler Q harfini başka siteden kopyalayarak yazdım.
canı istediğinde hepsi birden basmaya başlıyor. bi süre sonra kendi kendine hepsi basmamaya başlıyor.
bozuk diyorum ama ara ara gelip gidiyor olması biraz şaşırtıyor. böyle saçmalık yaşayan oldu mu aranızda?
teşekkür ederim.
Güncelleme:
Gece bilgisayarı kapattım, tuşlar çalışmıyordu.
Bugün açtım şuan bütün tuşları çalışıyor, klavye sabitti hiç hareket etmedi.
Darbe vs. söz konusu değil, kafasına göre geliyor gidiyor.
|
|
|
|
|
|
|