Agalar malum fiyatlar ortada en gösterişli ve fiyat bakımından scirocco var.
Otomatik bakıyorum ancak şanzuman sıkıntısı varmış sanırım sciroccolarda ve baktığım araçlar 150bin-180bin km deki araçlar alınırmı sizce ? ve olası bi şanzuman arızasıda ortalama ne kadar masraf açar bana ?
Merhaba meizu 16th cihazım var bunun ekranında amoled kaynaklı ghosting var altta klavyenin ve üstteki bildirim çubuklarından bazılarının(pil, vs.)
1) bunu garantiye göndersem ekran değişimi yapılırmı ücretsiz ? sonuçta uygulama izi vs. değil telefonun klavyesinin gölgelenmesi mevcut.
2) Buna yeni android sürümü ve flyme yüklesem garanti dışımı kalır ( mevcut andorid 8.1.0 ve flyme 7.3.0. yüklü)
AWP asiimov f.t (takas banı yok) --- 420tl
m4a4 neo-noir satılıktır. ( takas banı 2ocakta açık) --- 190tl
inidirim düşünmüyorum iyi oyunlar
Merhaba. Ghost screen yani ekranın arkasında bazı uygulamalarının izi kalıcı olarak kalması garantiye giriyormu ? meizu 16th cihazım var bu problem var cihazda yaklaşık 15ay kvk garantisi var. Garantiye yollayacağımda duruma göre
Otomatik arabayı nasıl kapatıyorsunuz ?
Şimdi 2şey soracagım
öncelikle araba otomatik. Çalıştırdıktan sonra D ye alıp el freni çekikken bile arabanın gitmesi normalmidir ? (el freni uyarısı veriyor ama araba gidiyor)
2.si arabayı kapatırken nasıl kapatıyorsunuz ?
ben direk ayağım frendeyken el freni çekip --> P ye alıp --> ayağımı frenden çekip --> kontağa basıyorum kapatıyorum. ama yanlışmış sanırım.
REF ILANIDIR SATILMIŞTIR.
ak47 empress m.w / awp neo-noir f.t / ak47 point dissaray m.w
580tl /// satılmıştır...
3ünü komple satmak istiyorum toplu alımda 590tl ye vereceğim pazarlıksız
|
|