Beyler yolda bi genç telefonumu istedi dakikan var mı diye var dedim numarayı söyledi yazdım aradım kulağına koydu tek kelime etmeden kapattı geri verdi. Ben de bi şüphelendim sizce başıma bir şey gelir mi?
Kartlarımı cebimde taşıyorum geçen bankamatik kartımı düşürdüm artık cüzdan almanın zamanı geldi dedim, aradım düzgün bi şey bulamadım. Deri cüzdan da kullanmak istemiyorum yaşlı işi gibi geliyor ama varsa öneriniz alırım bi dal
Selamlar, lise son sınıf öğrencisiyim ygsde 5 bin sıralama yaptım, tercihlere henüz var hangi bölümü seçeceğim konusu bayağı kurcalıyor. Uzun zamandır mühendislik istiyordum fakat işsiz kalma korkusundandır biraz soğudum, diş hekimliği istiyorum. dersane hocam yan dal olarak okuyabileceğimi söyledi doğru mudur yandal konusunda bilgi verebilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim...
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 hafta önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 164 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.238 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 162.642 (Bu ay: 785) Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic