4 yıllık bir bölümün, 2 ders haricinde bütün derslerinden geçtim sadece. 7. dönemden 2 dersim bulunmakta. Dolayısıyla 8. dönem dersi almayacağım için kayıt yenilememe gerek yok.
Fakat sitede şu ibare canımı sıktı açıkçası.
E-devletten aldığım askerlik durum belgesinde ise tecil tarihim 31/12/2017 olarak gözükmektedir.
Kaydı yenilemediğim takdirde bu tecil tarihi geri bir döneme atar mı? Boşu boşuna 185 TL vermek istemiyorum açıkçası.
Arkadaşlar merhaba izlediğimiz dizileri eklediğimiz ve sonrasında toplamda kaç sezon ve kaç saat dizi izlediğimizi ölçen bir site varmı acaba bildiğiniz?
buy it now dedim 2 adet seçtim adres falan bilgileri derken paypala geldik ödeme için onada okey dedim.
sonra paypaldan Receipt for your PayPal payment to buy (....) diye mail geldi. paypal sitesinden baktığımdada -82 dolar gözükmekte hesabım.
1. ücreti hemen çekiyorlar mı ? 2. aldığım ürünü iptal etmek istiyorum nedeni ise adama sorduğumda +3 dolar ücretle ürünü kargo takip nosunu vererek yollayabiliriz dedi. bende aslında o yüzden iptal edip yeniden kargo kodlu olarak sipariş vermek istiyorum. bundan sonraki adımlarım ne olmalı yardımcı olursanız sevinirim.
Dvdlerinizi yazarken 4 gb lık dolu dvd yi ne kadar sürede yazıyorsunuz ortalama ?
Ben medya olarak princo marka dvd ve 2 adet lg marka dvd ram kullanmaktayım. İlk zamanlar dvd den dvd ye kopyalamayı 5 dk kadar sürede yaparken 2 gündür 10 dk ya çıktı acaba sorun neden kaynaklanabilir ?
Oyunlarda belli olmayan aralıklarla takılmalar yaşıyorum.Bu takılmalar ise 5 sn. sürüyor sonra normale dönüyor.Fakat bunu devamlı sürdürüyor.
Denediğim oyunlar Gta4 , Cod4 , Shellshock2 bunlarda kasma oluyor fakat Pes2009 da hiç kasma yaşamadım.
Seslerde çakışma olduğunu düşündüm ilk baş ve daha stabil sistem kurmak için format attım sürücülerinde hepsini güncel olarak yükledim fakat sorun hala devam etmekte. Sanrım ekran kartından kaynaklanmakta.
Oyun içinde işlemci ve ekran kartı ısıları ortalama 60 - 65C arası olmakta activity kısmı ise 97 99 civarında yan monitörümdede catalyst c. center açık onun dışında arka planda hiçbir program açık değil.
Tam kasma olduğu esnada activity kısmı 99 oluyor ve kasma geçince 0 dan tekrar 99 a yükseliyor. Ve ekran kartı fan hızı ise ccc da %0 olarak gözükmekte.
Arkadaşlar elimde Billion Adsl modem/router war . Yani 1 ethernet 1 usb.
Modemin markası ise Billion 71A C2 ...
Sorunum ise bu modemle 2 pc internete bağlı ama 2 pc birbirini görmüyor. 2 pc nin birbirini görmesi için ne yapmam lazım ilginiz için şimdiden teşekkürler...
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: dün Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 255 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 434 İkinci El Bölümü Mesajları: 38 Konularının görüntülenme sayısı: 19.843 (Bu ay: 840) Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar