Zorunlu dersler olan Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi sınav soruları çalındığı için sınavlar 2 hafta sonraya ertelendi şehir dışından gelen öğrenciler mağdur oldu
Final döneminde de not sistemi değişmiş çan eğrisi kalkmıştı. Akademisyenler bile konudan habersizdi. Öğrencilerin tepkisi sonucu vekiller araya girdi ve yeniden değerlendirme yapıldı pazartesi yapılan toplantı hakkında bir açıklama yapılmadı. Yeni not sisteminde en yüksek not 70 diyelim aa almıyacak yeni sistem şu şekilde açıklandı (linkte pdf var)
Mahalledeki çocuklar arada sırada havlıyor hem de 3 ü 4ü birden köpek mi var diye her baktığımda çocukların havladığını görüyorum.Bir çocuk neden havlar ki? Psikolojik açıdan bir açıklaması var mı?
Bilgisayarı her açtığımda internet olmuyor ama telefonda internetle ilgili bir sıkıntı yok yani sorun bilgisayarda modemde değil sorun gider deyince dns sunucusu yanıt vermiyor yazıyor google dns kullanıyorum (8.8.8.8 8.8.4.4) düzelmiyor ondan sonra dns otomatik al diyorum düzelmiyor 5 10 dk bu döngüyü tekrar ediyorum düzeliyor bu sorun kalıcı olarak nasıl çözülür?
Öğrenciyim en azından kitap parası gelir veya başka bir işime yarar diye sandık görevlisi olmak istiyorum herhangi bir partiye üyeliğim yok hangisine başvurayım sizce? Hangisinden seçilme ihtimalim yüksek ve ilerde bir sıkıntı çıkar mı memur olmak istiyorum ?
Yedekleme yaptım telefonu sıfırladım yedekleme yi geri yüklemeye kalkınca ana ekran yüklenemedi hatası alıyorum tüm dosyalarım gitti yardım edin Telefon mi5 s
Ekleme: Yayınevlerinden kitapçılara satışta KDV yok kitapçıdan halka değil ama kitapçılar az para verdikleri için indirim yapıyor malum kitaplar bayağı pahalı
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 7 ay önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 652 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.092 İkinci El Bölümü Mesajları: 11 Konularının görüntülenme sayısı: 47.034 (Bu ay: 1.264) Toplam aldığı artı oy sayısı: 184 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Eğitim ve Sınavlar