Yeni kurulan guildimize " class " oyuncusu olduğuna inanan oyuncular aramaktayız.Sosyal ve insani iletişim bakımından tercihen düzgün oyuncular aranmaktadır. Progresslerine yeni baslayan yada ilerletmek isteyen arkadasları bekleriz.Social alımımız vardır. BattleNet Tag;
Oyuna baslayalı yaklasık olarak 25-30 gün felan oldu.Oyunda bana yardımcı olcak arkadaslar arıyorum oyun bilgisi yüksek yardımsever bır arkadas veya arkadaslar olursa sevınırım ıyı forumlar...
Arkadaslar steamda halihazirda kullanılabilecek 110 türk lirası var bu 110 lirayı nasıl katlayabilirim ne almam ne satmam hangi fırsatları kollamam gerekir cs go büyüklerinden ve pazar babalarından taktik alabilirmiyim acaba rica etsem
Arkadaslar steamda ismin yanındaki okta bu kullanıcı su isimlerlede oynadı ibaresi var(isim geçmişi) onlar silinebiliyor mu ve kullanım amacı nedir bilgilendirirseniz sevinirim...
arkadaslar steamden az once hata aldım hata su sekılde bu kullanıcı steam topluluğu profilini henüz oluşturulmadı profilme gıremıyorum steam hesabıma gıremıyorum oylece kalıyor bilen var mı acaba ?
Arkadaslar 40 level olduktan sonra madalya alıp level sıfırlıyoruz, rekabetci girebilmek icin tekrardan 3 level olmamız gereklimidir yoksa sıfırladıktan sonra direk girebiliyormuyuz 0 levelde malesef bir bilgim yok aydınlatırsanız
Arkadaslar forumda team rank atan veya 4-5 kısı normal game atan arkadaslar var mı forumca bır takım veya toplu eglenme amaclı oyuna giren arkadaslar varmı acaba ? Katılmak ıstıyorum... iyi forumlar ... yas 21 skype ts var problem degıl .
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 gün önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 750 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 965 İkinci El Bölümü Mesajları: 35 Konularının görüntülenme sayısı: 18.638 (Bu ay: 297) Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar