Telefonumun ekranı 1 ay önce bozulmuştu yeni yaptırdım. Şimdi tel bazen kapanıyor açarken şarja takmam gerekiyor. Batarya uzun süredir şarj olmadığından mı böyle oluyor?
Az önce tel yere düştü görüntü yok ama tel çalışıyor iTunes'tan görüyor. 10 saniyede bir de şarj sesi geliyor Home+Kilit tuşlarını denedim yinede görüntü yok.
Video izlerken oyun oynarken pencere modunda hiç bir sorun olmuyor . Fakat tam ekran yaptığımda bug'a giriyor . Mesela CS:Go'da smoke içinden geçersem her şey kayboluyor 1-2 saniyeliğine fakat pencere modunda hiç bir sıkıntı olmadan oynuyorum . Mesela çoğu oyunda şöyle oluyor :
http://hizliresim.com/XJNqP0 aynı bu şekilde siyahlıklar oluyor özellikle açılış ekranlarında birşey yapamıyorum böyle ekranda git gel yapıyor siyahlıklar , oyundan oyuna değişiyor . Bilgisiayara format atıldı bende son driver'ı kurdum ondan kaynaklanabileceğini düşünüyorum . Ekran kartı : Geforce GT630m 2GB
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 8 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 351 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 556 İkinci El Bölümü Mesajları: 24 Konularının görüntülenme sayısı: 9.105 (Bu ay: 232) Toplam aldığı artı oy sayısı: 445 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar