Merhaba arkadaşlar daha öncede yardımlarınızı aldım. Evde kullanacağım ve 3D modelleme Video işleme gibi işler yapacağım fakat bütçeden ve işlemci performansından ötürü AMD tercih edeceğim bir PC toplamak istiyorum. Max bütçem 4700 (çift monitor alınacak. 1TB +640gb + 128 SSD Var dolayısı ile başlangıçda disk almıyacağım. Yazılım satın almayacağım. Klavye mouse set olacak DVD olacak.) KREDİ KARTIM YOK Vatan ad yukarda HAVALE de yazıyor bazı yerlerde diye gaza geldim ama müşteri hizmetlerine bağlanamıyrm sağolsun çok yavasmıdır dolumudur artık neyse...
Örnek bir Konfigrasyon yaptım. Fiyat / Performans olarak yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkürler Değerli Yorumlarınız için BU ARADA FARKLI ALISVERIS SITESI VSR ALIS ICIN KAYNAKLAR YAZARSNAIZ SEVINIRIM
TEKRAR BIRDE INTEL SIZDEM DIZDIM BU ARADA SIZDEN GELEN YORUMLARI DA STOK DURUMUNU DA GOZ ONUNDE BULUNDURDUM... BU ARADA RENDER KONUSU ONEMLI AMD 4.7 GHZ 8 çekirdek bir işlemci sunuyor... YORUMLARI BEKLIYORUM...
Merhaba arkadaşlar biraz bodozlama giricem konuya. Aslında Hardware bilgim fena değil yalnız yorumlarınız ile şekillendirmek istediğim bir sistem var. VATAN ın fiyatları makul gibi geldi öncelikle nerede toplamalıyım ? Aşağıda belirttiğim sistemi 3DMAX maya adobe after effects, premiere gibi programlar ile FULLHD ve yüklü çalışmalar yapmak için kullanacağım. Kafamdaki en büyük soru işareti Ekran kartın... TİTAN çok iyi bir ekran kartı ilerde aldıkça SLI yaparım param olursa ve daha ıyı bir makinam olur diyorum fakat fiyat/performans da çok iyi gelmiyor kulağa önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba çok acil yardıma ihtiyacım var bugüne kadar hep bilgi sömürdüm forumdan kusura bakmayın yeni üyeliğime temiz bir sayfa açarım inşallah bilgi de paylaşırım... :)
Professionel olarak video editing ile ugrasıyorum ve donanım bilgim de iyidir aslında fakat beynim allak bullak oldu karar veremiyor karsılastırma yapamıyorum... 6000Tl ye kadar video editing yapacağım bir laptop almak istiyorum
Ekran kartı olarak : 780M / 680M işlemci olarak : i7 4700MQ / 3630 QM Ram : 16GB min Ekran boyutu Min15.6" Hard disk olarak SSD+HDD olmasını tercih ediyorum. + Raid olması daha iyi
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 8 ay önce Son Mesaj Zamanı: 7 yıl Mesaj Sayısı: 20 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 2.070 (Bu ay: 16) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware