Merhaba arkadaslar, aracım çalıştığım iş yerinde park halindeyken cam temizleme firmasının iş bilmezliği sonucu, kendi ifadeleri pril ve su ile temziledik, sıcratmaları sonucu on camımda cam içne nufuz eden lekenmeler oluştu, görüşü sıfıra indirmiyor tabi, ancak dikkatli bakınca gündüz ışığında gözümü alıyor, kaskom sampo japon, sanırım orjinal cam değişimine izin veriyor( muafiyetsiz) ancak burda benim beyan düzenlemem gerekiyor galiba, yoksa cam kırığı yok. sorum şu olucak.
bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.
not: yetkili servis çalışanına gösterdiğimde camımın kırık olmadığından kasko kabul etmez die bilgilendirme yaptı ancak eksper arkadasımla durumu paylaştım , beyan düzenle, olmaz öyle şey dedi, bu benim dışımda gelişen ve camımın zarar gördüğü bir olay, ne yapabilirim ki.
Arkadaslar merhaba, her ne kadar dikkatlı baksam da araca, çalıştığım yerde dış pencereleri yıkarlarken kullandıklaeı kimyevi madde ön cam olmak üZere yan ve arka cam a da etki etmiş ve çıkmıyor, ön camda daha belirgin tabi, çıkartmak için 2-3 yere götürdüm maalesef çıkmadı. Kaskolu aracım, izmir arkas a götürdüm onlar da diyoki aracın camı kırık olmadan kasko karşılamaz. Şimdi bu benim tasarrufum dışında gelişmiş bir olay ve dış etken kaynaklı bir olay sorum şu;
ben beyan doldurup vericem sonucta rahatsız ediyor cam, bu şekilde kullanmak istemiyorum. Görüşlerinizi yazarsanız mutlu olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|