Merhaba arkadaşlar 1 yaşında dişi british shorthair sahiplendim ama aklımda sorular var. İnternette malt içerikli macun veya vitamin takviyeleri var. Kedinin sindirim sistemime giden tüyleri atması için malt veya kedi otu vermelisiniz diyor sizce ne yapmalıyım
Hayırlısıyla Cerrahpaşa tıp Fakültesine gidecem. Kalacak yer konusunda sıkıntı yaşıyoruz malum okulda kız yurdu varmış heralde sadece. Bildiğiniz özel yurt var mı veya evde mi kalmalıyız. Bilgisi olan varsa yorumlarımızı bekliyorum
Arkadaşlar 50. Bin oldum sizce 48 binden kapatan diş hekimliği gelir mi yeni tıp ve diş kontejyanları Oldupunu düşünürsek ne olur. Lütfen bi yorum yapın
Bir arkadaşa para havale edecektim. Bu gün gönderdim daha parayı çekmemiş. Tüm bilgiler doğru ama ismini fethullah yerine fetullah yazdım sizce sorun çıkarmı?
Telefonum üst tuş değişim programına giriyor ama ben mersindeyim ne yapmam lazım. Üst tuşta sorun yok ama acaba telefonu değiştirirler mi yoksa sadece tuş mu değişir, değiştirmeme ihtimalleri var mı? İyi forumlar
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 6 ay önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 410 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.316 İkinci El Bölümü Mesajları: 7 Konularının görüntülenme sayısı: 13.991 (Bu ay: 319) Toplam aldığı artı oy sayısı: 454 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic