Arkadaşlar yaklaşık 1.1 TB aktarım yaptım sonra dolabıma kaldırdım uzun bir süre kullanmadım.. Daha sonra içerisine tekrardan aktarım yapmak için taktığımda 10-20 mb ile atmaya başladı USB 3.0 ile biraz tuhafıma geldi daha sonra bir baktım hdd yi biçimlendir çıktı.. Acayip sinirlerim bozuldu.. Veri kurtarma merkezini aradım abuk subuk fiyat teklifi verdiler önemli dosyalarım bir çırpıda gitti anlıcağınız.. Bu hdd yi nasıl eski sağlam haline getirebilirim ?
Merhaba arkadaşlar aracımın lambası özellikle geceleri çok yetersiz kalıyor.. Beyaz led lamba taktıracağım ilk defa.. Biz sürücüler özellikle xenon farlardan rahatsız olduğumuz için karşı tarafıda özellikle rahatsız etmicek gece görüşümü daha iyi gösterecek bir far arıyorum.. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim..
|
Nordvpn denedim olmadı okayfreedom denedim olmadı vpn bağlanınca internetim gidiyor hiç bir şekilde bağlanmıyor VPN yi kapatıyorum internet bağlantım geri geliyor ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum? Varmı bir çözümü ?
|
1.557,00 EUR : Asgari Ücret
100 euroya 2.el peugeot
Hepsi 1.188 Euro tuttu
1.188-1.557 : 369 euro cebimize kaldı..
2 tane beyaz eşya ve 1 tane ikinci el araba.. Bu arada çöpe atmaya para vermek istemeyen satıcılarda çok.. Bunlarda araçlarını 1 euro den satışa koyuyo..
Şimdi forumun bir meşhur sözü var avrupa mı bizi biz mi avrupayı kıskanıyoruz acaba :) Bu verdiğim sadece örnek daha bir çok şey yapılabilir..
|
|
|
![]() M.Kemal Atatürk |
M.Kemal Atatürk |
M.Kemal Atatürk![]() |