Futbol bölümleri için bölümün düzeni, tertibi, üyelerin bölümde rahatça yazıp çizebilmeleri ve spor bölümlerinin kendi arasındaki koordinasyonu amacıyla, gönüllü olarak görev alabilecek yönetici adayları arıyoruz.
Herhangi bir kriter gözetmemekle beraber, uyarı geçmişi çok kabarık olmayan ve bölümünü gerçekten seven, bölümü daha iyi noktalara getirebileceğine inanan arkadaşlarla iletişim kurmak isteriz.
Başvurularınızı :
Ad Soyad: Forumdaki kullanıcı adı ve profil linki : Yaş : Meslek / Eğitim : Günlük online süresi :
Futbol bölümleri için bölümün düzeni, tertibi, üyelerin bölümde rahatça yazıp çizebilmeleri ve spor bölümlerinin kendi arasındaki koordinasyonu amacıyla, gönüllü olarak görev alabilecek yönetici adayları arıyoruz.
Herhangi bir kriter gözetmemekle beraber, uyarı geçmişi çok kabarık olmayan ve bölümünü gerçekten seven, bölümü daha iyi noktalara getirebileceğine inanan arkadaşlarla iletişim kurmak isteriz.
Başvurularınızı :
Ad Soyad: Forumdaki kullanıcı adı ve profil linki : Yaş : Meslek / Eğitim : Günlük online süresi :
"Güncel, Kültür ve Tarih, Felsefe ve Bilim ve Teknoloji" bölümleri için bölümün düzeni, tertibi, üyelerin bölümde rahatça yazıp çizebilmeleri için gönüllü olarak görev alabilecek yönetici adayları arıyoruz.
Başvurularınızı :
Açıklamalara göre "workplace comedy" olacak dizinin konusu Amerika başkanı Donald Trump'un fikri olan "Space Force". Steve Carell hem yapımcı hem de oyuncu olarak yer alacak. Ayrıca The Office senaristlerinden Greg Daniels da yapımcılar arasında.
Yarışmaya katılan herkes belirtilen kurallar ve açıklamalar içerisinde oy kullanmak zorundadır. Bu nedenle yarışmaya katılıp şarkı dinleyecek vakti olmayanların/oy kullanmayacakların katılmaması rica olunur. Belirtilen süre içerisinde oy kullanmayanlar gelecek 2 yarışmaya katılma hakkı kazanamayacaklardır.
1 puan A numaraya 2 puan B numaraya 3 puan C numaraya 4 puan D numaraya 5 puan E numaraya 6 puan F numaraya 7 puan G numaraya 8 puan H numaraya 10 puan I numaraya 12 puan J numaraya
şeklinde en çok beğendiğiniz 10 şarkıya puanları dağıtıp bana PM atmalısınız.
La Casa de Papel‘in yaratıcısı Alex Pina tarafından hazırlanacak dizi, 20 yıl sonra cesedi bulunan ünlü bir DJ'in kız kardeşinin neler olduğunu öğrenmek için Ibiza'ya gitmesini konu alıyor.
On Her Own Ground adlı kitaptan uyarlanacak 8 bölümlük dizi. Başrolü Octavia Spencer olaca kdizi ilk kez siyahi bir kadının milyoner olmasını anlatacak.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: geçen ay Son Mesaj Zamanı: 11 ay Mesaj Sayısı: 11.827 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44.326 İkinci El Bölümü Mesajları: 4 Konularının görüntülenme sayısı: 1.024.742 (Bu ay: 9.658) Toplam aldığı artı oy sayısı: 38.424 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic