arkadaşlar ben bu sene bir kaç puan ile tercümanlığı kaçırıyorum büyük ihtimal öğretmenlik gelecek ama pek fazla öğretmenlik istemiyorum bu yüzden yatay geçiş yapmayı düşünüyorum sorum şu: iniglizce öğretmenliğinden tercümanlığa yatay geçiş yapılabiliyor mu ? yapılıyorsa zorlukları neler olur
arkadaşlar dilciyim son iki ay mat kasmak istiyorum msü ve tyt sorularında 16-17 net yaptım bunu yükseltmem lazım bunun için Behzat Rasuli'nin yeni yayınladı tyt-ayt kampını almak istiyorum(ayt ile işim yok) sizce almaya değer mi fiyatı da fazla değil zaten ? http://www.barisayhanyayinlari.com/urun/tyt-ayt-matematik-kampi
arkadaşlar dilciyim sizce şuan için netlerım nasıl ? bu kalan son ayları tamamen mat ve türkçeye adicam sizce tr de 36-37 matda da 20 neti görebilir miyim geometri olmadan ? tr:33 sos:15 mat:10 fen:1-2 dil:77 net
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 hafta önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 395 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 706 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 21.226 (Bu ay: 562) Toplam aldığı artı oy sayısı: 353 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar