Beyler selamlar, öncelikle konu için en uygun yerin burası olduğunu düşündüm. Bir oyun vardı 2005 yılında veya 2004 yılında benim hatırladığım kadarıyla Milliyet gazetesi bu araba yarışı oyununu ücretsiz vermişti tabi başka bir gazete de olabilir çok net değilim. Ama Milliyet gibiydi.. Araba yarışı oyunuydu çölde uçurumun kenarında, şehir içinde vs. tek başımıza yarışıyorduk hatta yarışı tekrarla diyip hayaletimizle yarışıp bir önceki zaman rekorunu kırmaya çalışıyorduk. Bazen de ekranı ikiye bölüp arkadaşımızla yarıştığımız bir oyundu. Ne yaptıysam oyunun adını bulamadım belki o dönem benim gibi gazeteden alıp kuranlar vardır :) cd kutusunun görüntüsünde karlı yerler, o bahsettiğim uçurumlu çöl arazisi falan da vardı :) Need for Speed serisi falan değil umarım buluruz bu oyunu gazetenin arşivine baktım ama bulamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
ACER NITRO 5 | AN515-44 | AMD Ryzen 5 4600H | GTX 1650Ti | Corsair Harpoon RGB Wireless Kablosuz Gaming Mouse | Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | HP Omen 100 Mousepad
|