Dün GG den sipariş verdim ip tv izlemek film dizi takibi yapmak için , bu konuda hiç tecrübem yok satıcı arkadaşa güvendim GG de puanlamasıda iyi , bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.
Arkadaşlar oyunda çok yeniyim , BRM , Nax , LOE bitiridm bir kaç ay oynuyorum oyunu birazda kart açtım elimde kart çoğaldı. Hangi kartlar işe yarar hangisi yaramaz yardım edermisiniz.
Arkadaşlar bugün battle.net den 7 paket kart satın aldım paypal üzerinden ama hesabıma kartlar gelmedi açmak için . Fazla İngilizcemde yok ne yapabilirim acaba.
Arkadaşlar 3 yıldır ttnet hipernet kullanıyorum 24 megabit , son 2 aydır elektrikler gidince internet 1 gün kesiliyor hizimda 5 mpbs ye kadar düştü . Ttneti ilk aradığım da genel arıza var dedi bir kaç defa tekrarladı arıza kaydı oluşturdum beni yetkili özel servise bağladılar ücret karşılığı sorunu çözeceklerini söyle di bu yetkili servis . Kabul etmedim bende . Sözleşme yi iptal etme şansım varmi ?
Bana vaadetiklero hizi kullanamıyorum birsey de yapmıyorlar nasil kurtulabilirim .
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 gün önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 904 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.586 İkinci El Bölümü Mesajları: 15 Konularının görüntülenme sayısı: 89.007 (Bu ay: 456) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.345 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Spor