Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim gibi 2 ayrı sistem topladım biri amd&amd diğeri intel&nvidia. amd işlemciyi amd ekran kartı ile intel işlemciyide nvidia ekran kartı ile kombinasyon yapmak gibi garip takıntılarım var birde monitörde illaki dvi çıkış olsun istiyorum, biliyorum garip isteklerim var fakat yardım ve görüşlerinize ihtiyacım var :) bütçem max 2100 tl monitör ve klavye mouse dahil. topladığım bu iki sistem arasında hangisini tasiye edersiniz veya bundan performanslı bu fiyatlarda sistem önerileriniz varmıdır?
Öncelikle Merhaba, arkadaşıma ekran kartı alıcaz, sistemine uygun darboğaz yapmıyacak oyunları orta seviyede oynatabilecek ve extra parça alma(psu, işlemci ve ram) gereği duydurmayacak bir ekran kartı önerisi istiyorum, sıfır yada 2. el olabilir limit 100 TL, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Öncelikle merhaba, sistemimi upgrade ettim yalnız eski sistemimden düşükmüş gibi hissediyorum, oyunlarda fps düşmesi yaşıyorum, şöyleki eski sistemim Dualcore E6700 3,20 mhz 2 mb ön bellek, palitGT 9500 ekran kartı varken League of Legend oynadığım zaman fps 65den aşşağı düşmezdi, L.a Noire oynerkende 30 fps ile normal ayarlarda kasmadan oynuyordum, şimdiki sistemimde bazen 25-30 fps bile görüyorum ve oyunda kasma oluyor, L.a noirede düşük ayarlarda bile kasıyor, parçaları taktığımda pcye format attım win 7 32 bit kullanıyorum, driverlerı parçaların orjinal cd ile attım, problemin ne olduğunu çözemedim yardımcı olabilen varsa sevinirim, iyi günler diliyorum
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 gün önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 150 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 230 İkinci El Bölümü Mesajları: 46 Konularının görüntülenme sayısı: 6.137 (Bu ay: 79) Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware