hafta sonu bu ürünlerden birini almayı düşünüyorum karar vermeme yardimci olacak bu modeller hakkında bilgi sahibi arkadaşlar lütfen görüşlerinizi yazarmisiniz
fiat farklari önemli değil 300-500 tl fark var zaten
bugun bunlardan birini almayi düşünüyorum ikisinin arasinda 700 tl gibi bi fark var ekran buyuklugu haricinde aralarinda ne fark var acil bilgi lazim tesekkürler
46-47 inch 3d tv almak üzereyim aşağıdaki modeller arasinda gidip geliyorum.Bu modellerden alip kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlardan eksi artılarını söyleyebilecek arakadaslarin tavsiyenize ihtiyacim var.yada bu fiyatlara başka marka modeller hakkında bilgi..
samsung 46ES8000
LG 47LM960V
Philips 46PFL8606K
Bu tvlerde DVB-T2 özelliği varmı
Birde dahili uydu alicilarin performansı nasıl orta yada üst sınıf reciever lar dan dahami iyi yoksa dahami kötü
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 ay önce Son Mesaj Zamanı: 4 ay Mesaj Sayısı: 256 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 290 İkinci El Bölümü Mesajları: 23 Konularının görüntülenme sayısı: 25.151 (Bu ay: 185) Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri