Arkadaslar yaklasım 8.000 TL olan KYK borcum ve trafik borcumu peşin kapatcam.Vergi dairesinin sitesinden kredi kartı ile ödeme yapcan.En çok puanı hangi kredi kartı verir ?
Arkadaslar merhaba, e devlet üzerinden baktıgımda Yayaya yol vermedigim için 598 TL ceza gelmiş.karakola gittim sordum ellerinde herhangi bi kanıt (fotograf ve mobese kaydı) yok.ceza yazılan yerde kesinlikle yaya yoktu ve buna itiraz etmek istiyorum. İnternetten arastırdıgımda ise itiraz için 10 gün süre var fakat “Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı Fotokopisi” ile itiraz edin diyor ama evime halen gelmedi bu tutanak.Nasıl itiraz edebilirim konu hakkında bilgisi olan var mi
iPhone için fotograftaki sandisk’in harici hafızasını almayı düşünüyorum ama kullananlar var mıdır? iOS 13 de herhangi bi arıza felan veriyor mu ? Yorumlarınız için teşekkürler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 4 hafta Mesaj Sayısı: 322 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 796 İkinci El Bölümü Mesajları: 9 Konularının görüntülenme sayısı: 3.178 (Bu ay: 771) Toplam aldığı artı oy sayısı: 201 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar