Arkadaslar merhaba. 2 3 ay once aracimda motor ariza lambasi yandi ve servise goturdum. Bu donemde farkettikki kaloriferde isitmiyordu. Usta arizaya bakti ve su sogutma pompasi arizasi yaziyordu. Aracta 2 tane pompa varmis biri elektronik 1 tanesi farkli bisey dedi ama hatirlamiyorum. Petek temizligi 2 pompa ve iscilige 2.300 lira bayildim ciktim. Cok sukur o zamandan beri isik yanmadi.
Ama o zaman servise goturdugum gun motor suyu bitmisti ve usta suya ekleme yapti ve takip et demisti. 2 ay icinde motor suyu yine bitti ve kendim doldurdum. Arabyi calistirdigimda ilk 10 dk falan araba gaza bastigimda beyaz duman cikartiyor. Arabanin icinde ve pasparlarda su yok. Ustaya sorduğum zaman egr den kaynakli olabilecegini soyledi. Deneme amacli olarak egr yi devre disi birakalim bana 1 hafta sonra gel dedi. Takip ederiz su azaltacak mi bakariz dedi.
Simdi size sorum bu durum egr den kaynakli olabilir mi ?
Polo 1.4 tdi araclar icin egr ne kadar fiyat bilgisi olan var mi ?
Egr yi devre disi biraksak zarari nedir ? Bu konularda önerebileceğiniz yer var mi ?
Şimdiden yardimlariniz icin tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lian Li O11 Dynamic / Ryzen 3700X /Msi B550 Gamin Edge Wifi / Trident Z RGB 8*2 3200 MHZ Ram/ Sapphire Rx 6800 / Ocz Vertex 3 120gb SSD / Samsung 970 Evo 256 GB/ Corsair MP600 1 Tb/ Corsair Rm750 / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G935 / Logitech G502 Rgb Spectrum |