Merhaba, Bu cihazın kontrol paneli veri kablosunu nereden bulabilirim ülke içinden? Yazıcının içinde sıkışan kağıdı çıkarırken orjinal kablo makasla biraz kesilmiş, dolayısıyla paneldeki düğmeler çalışmıyor. Var mıdır pratik bir çözümü yoksa bu kablo mu değişecek?
Plex media server icin sistem olusturuyorum, cube kasa, ortalama 5000 passmark ya da uzeri olan cpu ve ona uygun ana kart bakiyorum. Amd 860k uygun fiyatla bulunabiliyor nette fakat ekran karti maliyeti oluyor, ama intel de transcode da daha iyi ve ekran kartini onboard da kullandirabiliyor. Sisteme linux ubuntu server kuracagim, oyun degil daha cok multimedia agirlikli kullanilacak. Anakartta hdmi ve usb 3 tercih sebebidir.
Arkadaşlar merhaba, evimde Palit N61S anakartı kart bu adrestehttp://www.palit.biz/main/mbpro.php?id=26 ve amd athlon 64 x2 dual core 5000 işlemci, 1gb ram'e sahip bir makinem var. Ben bu makineyi hdmi girişi olan philips marka bir televizyona bağlayıp multimedya makinesi (720 ya da 1080p çözünürlüklü filmleri izlemek için) olarak kullanmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz ekran kartı var mı?
Arkadaşlar merhaba, İki hafta once dizustu bilgisayar aldim kendime ve wireless baglantisi oldugu icinde bir de E-con marka wireless modem aldım 4 portlu. Modem ile yasadigim sorun baglantinin surekli kopmasi. paylasim programlarindan azureus kullanarak film falan indiriyorum, dosyalar herhangi bir sorun cikmadan iniyo ama tum dosyalar indikten sonra internete baglanamiyorum. modemin elektrik fisini cekiyorum ve tekrar takiyorum 5 dakika sonra hersey yoluna giriyor. yardimci olabilirmisiniz?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 7 gün önce Son Mesaj Zamanı: 10 ay Mesaj Sayısı: 206 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 245 İkinci El Bölümü Mesajları: 32 Konularının görüntülenme sayısı: 7.335 (Bu ay: 127) Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun