öncelikle herkeze selamlar crossfire ile ilgili bir sıkıntım oldu daha doğrusu ilk kez yaptığımdan pek çözemedim durum şöyle, msi r9 280 2 adet ekran kartım var bağladım güzelce crossfire aktif ettim ve sistemimde ayrılmış video belleği 2 gb görünüyor sorun bendemi sistemdemi bağlamadamı bilgisi olan lütfen bir dönüş yapsın bana teşekkürler şimdiden
ASUS HD7850 DC 1GB DDR5 256Bit DVI/HDMI 16x için Genel Özellikler Slot Tipi PCI Express 3.0 Chip Seti ATI Bellek 1 GB Bellek Hızı 4800 Mhz Bit Değeri 256 Bit Grafik İşlemcisi AMD HD7850 Çekirdek Hızı 850 Mhz DirectX Desteği Direct X 11 3D Özelliği YOK Overclock YOK DVI Çıkışı VAR HDMI VAR TV-Out Çıkışı YOK Display Çıkışı VAR Mini Display Çıkışı YOK Open GL Open GL 4.1 Crossfire Desteği VAR Soğutucu Tipi Fanlı İşletim Sistemi Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 hafta önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 21 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119 İkinci El Bölümü Mesajları: 97 Konularının görüntülenme sayısı: 8.412 (Bu ay: 61) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:İkinci El