Merhaba herkese. Malumunuz iphone aktivasyonda sim kart istiyor. Yurtdışından cihaz getirtmeyi düşünüyorum. Kayıt pasaport işlemlerine bulaşmadan bir süre ipod olarak da olsa kullanmak istiyorum.
Mümkün müdür ? Şebeke çekmeyen sim kart iş görür mü ?
Merhaba. İphone 5c kullanıyorum. Wifi ve 3G bağlantım sıkıntısız fakat 2G ile bağlanmıyor. Ağ ayarlarını sıfırlıyorum bir süre kullanıyorum. Evde wifi kullanıyorum ama 2G ye geçince bağlanmıyor. Ios 7.0.2 sürüm
Arkadaşlar 3 ay önce alınmış garantili 950 liraya 7.1 yüklü 4s buldum. Telefonu güncel olarak seri bir şekilde kullanma ömrü nedir sizce. 1 sene rahat kullanabilir miyim ? Bunun yerine biraz daha koyup 5 mi almam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar 2.el 4s alma düşüncesindeyim. Telefonun seri olarak kullanma ömrü nedir sizce sonuçta 2 önceki model. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 1 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 1.531 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.723 İkinci El Bölümü Mesajları: 30 Konularının görüntülenme sayısı: 3.173 (Bu ay: 204) Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.173 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Spor