Arkadaşlar merhaba elimde imeiatılmış g4 var h815p yazıyor arkasında lg up ile 5.1 sürümünü 6.0 a yükselttim şebeke çekmiyor.Üzerindeki imei duruyor yardımcı olacak var mı acaba
Arkadaşlar merhaba elimde imeiatılmış g4 var h815p yazıyor arkasında lg up ile 5.1 sürümünü 6.0 a yükselttim şebeke çekmiyor.Üzerindeki imei duruyor yardımcı olacak var mı acaba
arkadaşlar 17.03.2017 yani dün aldığım laptop hp 15-r209nt laptop % 0 kullanılabilir (prize takılı dolmuyor) cihazı teslim aldığımda dikkat etmedim bunun sebebi nedir bilen yada daha önce başına gelen vardı. 0 cihazda böyle hata mümkünmü adaptörü çektiğim anda pc kapanıyor.Aldığım firma servis onayı olmadan değişim yapamayız diyor.servis de malum c.tesi çalışmıyor.
Arkadaşlar merhaba elimde samsung np-rv 520 note book var bir haftadır klavyesinin 1 q a z tuşları basıyor normal bir şekilde herhangi bir sertlik filan yok ama işlem görmüyor sebebi nedir acaba ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 245 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 246 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 276 (Bu ay: 32) Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar