Malum bir sınavın sonuna geldik. Sizler kadar başarılı olamadım bu sebepten özel üniversitelerden birisine gitmek zorundayım. Üniversiteler hakkında bilgisi olan varsa, karşılaştırma yaparken yardımcı olabilir mi?
Mühendislik fakültesi:
Maltepe Üniversitesi Medipol Üniversitesi İstanbul Ticaret Üniversitesi Üsküdar Üniversitesi Doğuş Üniversitesi.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi bayramlar dilerim :)
Elimde Ryzen 1200 ve RX-590 var. İşlemci bazen ekran kartına yetişemiyor ve bu sebepten güncelleme kararı aldım. Tavsiye ettiğiniz, ekran kartı ile mutlu ve senkron çalışacak bir işlemci önerisi var mı? En fazla 1000 TL verebilirim.
Diğer taraftan ekran kartını satıp daha düşük bir ekran kartı da alabilirim.
Bilgisayar üzerinde yaptığım şeyler; Kodlama. Web Gezintisi Kardeşimle online age of
Elimde 130 bin km bir polo var yarı otomatik fakat kalkış olsun vitesler arası geçiş olsun araba sanki gaz yemiyor gibi. Kalkış anında gaz pedalına bastığımda nerede ise 5 de 1 lik kısmı içeriye boş gidiyor sonrasında gaz almaya başlıyor gibi.
Yani anlatmak istediğim araba gaz yemiyor ve tepki vermiyor gibi hareket ediyor bundan dolayıda kalkışlarda yokuş olan yerlerde araç geriye kaçıyor.
Sizce Debriyaj balatası mı bitti kullanan ve fikri olan yardımcı olabilir mi?
En azından tamirciye gitmeden bir fikrim olsun istiyorum.
Sistem toplamaya başladım fakat bir konuda yardımınız gerekmekte. Ben klavye sesini bile bazen kaldıramayan birisiyim. Bu sebepten yeni toplayacak olduğum sistemden de en ufak bir şekilde ses çıkmasını istemiyorum. Kasa, PSU , CPU soğutucu seçimi gibi konularda yardımcı olabilir misiniz? Sadece Kasa , PSU ve CPU soğutucusu için 2000 TL harcayabilirim.
Arkadaslar suanda kullandigim sistem Amd fx 8320 Sabertooth 990fx Hd 7790 Ekran karti 2x4 gb ram 540 gb Hard disk
Simdi asil sorun ben oyun oynayan birisi degilim sadece kardesim bazen Blur denen oyunu oynuyor. Genelde Yazilim ile mesgulum fakat hard disk beni cileden cikardi ekstradan 200 lira verip ssd almak istemiyorum acikcasi. Bu elemanlari satsam intel sisteme gecsem dahili olan gpu beni gotureceginden Ssd yide alabilirim diye dusunuyorum. Sizce gecmelimiyim ? Gecersem hangi sistemi tercih etmeliyim ? Yardimlar icin tesekkurler.
edit: Cileden cikardi derken bazen kafasi duruyor derleme sirasinda res atiyor. Ses olayi zaten bunaltti beni. Acilma kapanma programlarin acilip kapanmasi gibi konularda da cok yavas.
Arkadaşlar Gebze-Barış Mahallesine yeni taşındık gelir gelmez internet başvurusunda bulundum fakat binada telefon kutusu yokmuş daha doğrusu 4 senedir telekom buraya ödenek ayırmadığı için binada alt yapı yokmuş.Karşı binadaki dairelere alt yapı sunulmuş bunu etraftaki modem sayısından anlayabiliyorum. Şimdi asıl sorun alt yapı yoksa eve sınırsız interneti nasıl getirebilirim. 1)3g ile (sınırsız internet yok). Fikirleriniz ile yardımcı olursanız sevinirim.
Bu iki anakart arrasında Pcı Exp girişleri haricinde Overclock Stabilitesi bakımından fark var mıdır . Öncelikli olarak sorumu sormak istedim. Benim Crosfire yada SLı ile işim yok tek ekran kartı yeterli yani Oc bakımından Fark yoksa arada 200 lira fark var fazla para vermek istemiyorum Yardımcı olan arkadaşlara Teşekkür ederim
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 ay önce Son Mesaj Zamanı: 4 ay Mesaj Sayısı: 300 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544 İkinci El Bölümü Mesajları: 69 Konularının görüntülenme sayısı: 41.642 (Bu ay: 193) Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware