Bi aracla anlaştık yarın notere gidip üzerime alacam. Ilk defa araç alacam noterde devrini aldıktan sonra ne yapmalıyım yani başka bi işlem yapılıyor mu bide bildiğim kadarıyla sigorta yaptırmam gerekli en uygun nasıl yaparız noterde yapılır mı süresi vs var mı?
Ikinci hattım için bi telefon gerekli 800e kadar bütçe ayırdım. Lg l9 kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim şarj performansı vs. veya 800e kadar BÜYÜK EKRANLI cihaz önerileriniz varsa.. Lütfen gmd önermeyin marka takıntım yok. Elime aldığım anda soğudum o telefondan.
Arkadaslar dizüstü bilgisayarim aşırı ısınıyor, ısınıncada oyunlarda kasmalar başlıyor, hemde ilk 10 dakikada. Soğutucu kullanıyorum, bilgisayarimla tam uyumlu vede güçlü, ama çok az etkisi oluyor, dokunulmayacak kadar ısınmayı engelliyor, çok güçlü oyunlarda oynamıyorum eskiden sorunsuz ve saatlerce kasmadan oynattıgi oyunlarda artık oynanılmayacak derecede donma yapıyor ne yapmam gerek yardimci olabilirmisiniz ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 11 ay önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 1.073 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.119 İkinci El Bölümü Mesajları: 6 Konularının görüntülenme sayısı: 30.953 (Bu ay: 192) Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Motorlu Araçlar Dünyası