arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, millenicom tt fiber üyeliğimi kendi router'ım ile kullanmak istiyorum. millenicom sol fiber'de iken mümkünmüş sanırım ancak tt'de oluyor diyeni görmedim, yardımınızı rica ediyorum.
bootcamp ile MacOS'tan windows'a geçtiğimde geri dönemiyorum, windows'ta kurulu bootcamp MacOS'u görmüyor, illa restart edip boot menüye girip Mac tarafını seçip manuel olarak başlatmam gerekiyor.
Bu problem epeydir devam ediyor, otomatik fix gelmedi, manuel bir fix var mı bilinen arkadaşlar?
Arkadaşlar Temmuz-Ağustos ayları arası Benelüx-Paris turu satın almak istiyorum. Birçok firma var, fiyatları da birbirine yakın, daha önceden Avrupa'ya hiç gitmedim, tur olarak da sadece Anı Tur ile Türkiye içinde birkaç tura katıldım.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 10 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 2.240 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.205 İkinci El Bölümü Mesajları: 1.073 Konularının görüntülenme sayısı: 132.434 (Bu ay: 727) Toplam aldığı artı oy sayısı: 393 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar