45 kişiyiz arkadaşlar.amacımız olgun insanların olduğu br klan.klanda 4500 kupalı ogretmen bir abimiz var..onun önderliğinde sizleri bekliyoruz..klan ismi +18 SOLDIERS...Donanımhaberden geldiğinizi söyleyin lütfen gelirken.2800 alt kupa sınırı var.ma yaşınıza göre bu sınırı geri çekebiliriz sorun değil.
Ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi arkadaşlar.online oyun borsa işlemlerinde kafayı sıyırmak üzereyim.yalın internet kullanıyorum fiber bizim sitede yok yan sitede var.ilgili telekom müdürlüğüne gittimde sizin bölge sorunlu taşının hocam diyorlar.(turk telekom) adamlar alt yapıyı yenileyecegine taşının diyorlar çözüme bakın..sizce ne yapmalıyım her 2 saatte bir bağlantı gidiyor kırmızı ısık yanıyor 20 saniye sonra tekrar gelyor baglantı..hat değerlerim şunlar...
ne yapmam gerekiyor arkadaşlar değerlerim nasıl.lütfen yardım edin çok tesekkur ederim.3 yıldır usandım.modem değişşsem faydası olur mu
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 gün önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 143 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 311 İkinci El Bölümü Mesajları: 15 Konularının görüntülenme sayısı: 1.886 (Bu ay: 139) Toplam aldığı artı oy sayısı: 155 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar