Arkadaşlar durum şu şekilde, modemin üzerinde herhangi bir ışık yanıp sönmesi gibi bir durum olmuyor fakat belli belirsiz zamanlarda oyunda ping değerim fırlıyor ve hiçbir sayfayı açamıyorum. Ethernet ile bağlıyım.
Böyle oldugu durumlarda sunu fark ettim, modemin Wi-Fi kapadığımda internetim normale dönüyor. Wi-Fi ile 2 telefon bağlı ve sadece Facebook'ta geziniyorlar, indirme falan yapmıyorlar ve belli belirsiz zamanda ping sorunu çıkartıyor.
Bunun nedeni ne olabilir?
MODEM ZXHN H168A v2.0
Arkadaşlar durum şu şekilde, modemin üzerinde herhangi bir ışık yanıp sönmesi gibi bir durum olmuyor fakat belli belirsiz zamanlarda oyunda ping değerim fırlıyor ve hiçbir sayfayı açamıyorum. Ethernet ile bağlıyım.
Böyle oldugu durumlarda sunu fark ettim, modemin Wi-Fi kapadığımda internetim normale dönüyor. Wi-Fi ile 2 telefon bağlı ve sadece Facebook'ta geziniyorlar, indirme falan yapmıyorlar ve belli belirsiz zamanda ping sorunu çıkartıyor.
MODEM ZXHN H168A v2.0
MODEM ZXHN H168A v2.0
Arkadaşlar merhaba, direkt konuya gireceğim.
Geçen hafta pazar günü eve internet bağlattım. Fakat 1 haftadır her gün belirsiz zamanlarda kopma sorunu yaşıyorum.
Şöyle ki bir anda internetim gidiyor, Discord üzerinde pingim 5000 olarak gözüküyor, oyunlardan düşüyorum ve internette hiçbir sayfayı açamıyorum. Bu olay çok belirsiz zamanlarda oluyor bazen peş peşe gerçekleşiyor. 10-15 sn kadar gidiyor, sonra gelip 1 dakika içinde tekrar gittiği de oluyor.(MODEMİN IŞIKLARI NORMAL BİR ŞEKİLDE YANMAYA DEVAM EDİYOR.)
Bu durumda olduğum sırada Wi-Fi ile telefon üzerinden deneme yaptığımda kablosuzdan sayfaları açabildiğimi fark ettim fakat Speedtest üzerinden test yaptığımda pingim 500 küsurlerde olduğunu gördüm.
Birçok defa arıza kaydı bıraktım, onların tarafında bir kopma sorunu gözükmediğini söylediler.
Hatta eve gelen kabloların gayet sağlıklı olduğunu söylediler.
Uygulananlar:
Fakat çözüm yok, bu konuda bilgisi olan veya çözüm önerebilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
Kullandığım paket 16Mbps VDSL.
Modem görüntüm ektedir.
Kullandığım modem: ZXHN H168A v2.0
Arkadaşlar aliexpress te kupon kardeşi etkinliği var. Hesap kısmında sağ altta görebilirsiniz.
Birbirimize yardım etmek amacı ile konuyu açıyorum.
Tek tıklamayla TRY 154.04 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Merhaba arkadaşlar bütçem başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL bu bütçe ile oyun odaklı sorunsuz kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil şekilde alacağım, kasayı kendim toplayamam tek biryerden toplu almak istiyorum monitörü farklı yerden alabilirim o problem olmaz. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
|
|
|
Ugruna Ölmekse Seni Yaşatmak,
Bin Defa Ölürümde Adına Leke Sürdürmem! Gururdur,Namustur Vatan ve Sancak, Aksada Kanım Korkma;Haini Güldürmem! |