PC yeni sayılır ve başlarda hiçbir sıkıntı yoktu. Son zamanlarda PC durduk yere kilitleniyor ve sonra ekran kararıyor, reset atınca düzeliyor. Art arda yaptığı da oluyor. Anakart, işlemci, Ekran kartı ısıları düşük, SSD tarama yaptım, hiçbir sıkıntı da görünmüyor. Hatanın neden kaynaklandığını çözemedim bir türlü. Garip olan hiçbir şekilde zorlanmıyorken, oyunda filan da değil normal internette veya açılışta durduk yere kilitleniyor. Bazen de cız diye ses gelerek kilitleniyor.
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarda sadece Football Manager 2017 oynuyorum ama şuanki sistemimde FM dışında bir işlem yaptığımda Firefox vs. çok kasma oluyor ve hatta bilgisayar kendini kapatıyor.
Şuan iki düşüncem var, anakartım 8gb kadar ram desteklediğinden 8gb ram almak veya Ryzen sisteme geçmek.
Sizce hangisi daha mantıklı? Oyun bilgisayarı değil de akıcı ve stabil bir bilgisayar benim için yeterli. 8gb'ye ram yükseltmek yeterli etkiyi yapar mı?
Merhaba arkadaşlar maksimum 50TL'ye alınabilecek hemen hemen hiç ses çıkarmayan bir klavye var mı?(Silikon olmayacak) Fiyatın dışında da bu klavyeden tek tık ses çıkmıyor derseniz ona da bakarım. Kaliteden önce ses önemli.
Arkadaşlar ben internetten ikinci el P5Q Pro anakart aldım ancak , sata harddiskimi bir kez görüyor sonra bir daha görmüyor ama ide harddiskimi sürekli görüyor , Windows sata da olduğu için kullanamıyorum. Ayrıca arkadaki USB girişleri de çalışmıyor. Sebepleri ne olabilir? BIOS güncellemesi denedim yine olmadı , adam gönderirken overclock ayarı açık şekilde göndermiş , ben bunu kapattım bunla bir alakası olur mu?
Merhaba arkadaşlar , bilgisayarımda hiçbir şey yoktu ama son iki gündür bir problemdir yaşanıyor. Bilgisayar durduk yere kilitleniyor ve reset attığımda mavi bir ekranda winload.exe bilgisayarınızın onarılması gerekiyor diye bir şey çıkıyor ve ben Windows 8.1 cd si ile baya zaman harcayarak onarıyorum ama aynı sorun bir kez daha yaşanıyor tam çözmek için ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni Açık Öğretim Uluslararası İlişkiler'e kayıt oldum ve kitapları aldım ama nasıl bir çalışma programı izlemeliyim pek bir fikrim yok bana yardımcı olabilir misiniz? Mesela sınav sistemi nasıl olacak , hangi sınavları olacağız , güz dönemi sınavları için kitapların kaçıncı sayfasına kadar çalışmamız gerekiyor , yardımcı bir kitaba ihtiyaç duyar mıyız? Beni aydınlatabilirseniz , çalışma yöntemlerinizi anlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 20 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 438 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 533 İkinci El Bölümü Mesajları: 24 Konularının görüntülenme sayısı: 7.959 (Bu ay: 259) Toplam aldığı artı oy sayısı: 104 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun