Şimdi Ara

Profilo BD3057I3PN modeli buz kırma sesi yapıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu dolabı beğendim. Sebze-meyve-et için daha uzun süre koruyucu bölmeleri, tasarımı ve hacim olarak büyüklüğü hoşuma gitti. Bununla ilgili yorumları olan kullanan var mıdır? Paylaşırsa çok memnun olurum.
    En merak ettiğim konu da buz kırma sesi... BSH üretimi olup Bosch/Siemens/Profilo aynı fabrikadan çıktığından ve özellikle Bosch/Siemens grubundan buz kırma konusunda çok şikayet olduğundan Profilo BD3057I3PN hakkında bilgilerinizi paylaşır mısınız? Genel Profilo kullanıcılarının da tecrübeleri önemli olacaktır diye düşüyorum.

    Şimdiden herkese teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayistic -- 18 Ağustos 2014; 21:40:58 >



  • Buz kırma sesi bu modelde de vardır. Bazı insanlar aşırı şikayetçi, bazısında çok sorun olmuyor. Ancak bu sesin olmadığı anlamına gelmiyor.

    Bu model Bosch KGN57PI36N modelinin aynısıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Buz kırma sesi bu modelde de vardır. Bazı insanlar aşırı şikayetçi, bazısında çok sorun olmuyor. Ancak bu sesin olmadığı anlamına gelmiyor.

    Bu model Bosch KGN57PI36N modelinin aynısıdır.

    sağolun hızlı dönüşünüz için.. keşke ürünü almadan sesi var mı yok mu ne derecede hissediliyor anlama şansımız olsa.

    Bosch modelini verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten özellikler birebir aynı ama arada 400 lira civarında bir fiyat farkı var... Marka değerinden mi kaynaklanıyor acaba gerçekten enteresan :)
  • Peki bu fiyat aralığında ne önerirsiniz
  • Maalesef bu fiyat aralığında çok fazla alternatif yok.

    Ben kendi evimde Low Frost kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum. Sebze meyveleri uzun süre saklıyor, az enerji tüketiyor ve malzeme kalitesi muazzam, içi çok geniş.

    Sizin için 1-2 yılda bir kar eritmek sıkıntı yaratmayacaksa Bosch KGE58BI44N alın rahat edin. Inverter kompresör, A+++ enerji ve muazzam iç kullanımı var. KGE58AW30N incelememden cihaz hakkındaki yorumlarımı okuyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.