B

Er
13 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar, LG LE3500 37" model televizyonumda bazı video formatları desteklemiyor. ama servis o formatları desteklediğini söylüyor. misal H264/ MPG-4 AVC görüntü codecli, DTS ses codecli 720P lik bir videoyu tv açmıyor. sistem belirtilen dosyayı desteklemiyor diyor. bu konuyla ilgili ne yapabilirim. tv ye extra bir müdahale mümkünmü yani codec yükleme gibi felan...şimdiden teşekkürler...

dip not: tv yazılımını daha yeni sitesinden indirip güncelledim.
Herkese mrblar. 2 seagate 1,5 tb lık diskler mevcut. ben bu 2 diski split yapıp 3 tb lık tek disk yapmıştım. şimdi bu diski sonra çıkartıp başka bir sisteme taktığımda sistem 2 ayrı disk olarak görüyor doğal olarak. şimdi bu sistemde 2 diski split yapmak istemiyorum malum yapınca içindeki verileri uçuracak. split yapmadan tekrar nasıl tek bir hardisk gibi gösterebilirim?.

Dip Not: bu 2 diski tekrar eski sisteme taktığımda garip bir şekilde eski sistemde bu 2 diski 2 ayrı disk olarak gördü tek disk olarak görmedi.önceden splitli gördüğü diski şimdi splitsiz görüyor...ve tabiki verilerede ulaşamıyorum...fazlada kurcalamak istemiyorum malum veriler uçsun istemiyorum...

Şimdiden herkese teşekkürler...
Herkese mrblar..Bende casper nirvana notebook var.Şu aralar sorun yaşıyorum.Notebook un power düymesine bastıktan 1 dakika içerisinde makine bippplemeye başlayıp kendini kapatıyor.Kapandıktan hemen sonra tekrar powera basınca daha kısa sürede kapanıyor.CPU da ısınma olabilir diye düşündüm fakat açıp baktığımda CPU da anormal bir ısınma göremedim.Baataryada problem olabilir dedim, bataryayı çıkartıp direk power kablosundan güç alarak açtım aynı problem..ramlerde olabilir dedim ramleri değiştim o da olmadı.ram slotlarında vardır dedim bi slota taktım diğerini boş bıraktım gene olmadı.Sizce bunun sebebi nedir?Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler...

Bios: Phoenix
Caper Nirvana - Model:W765SUN

Önemli Not: Notebookun ekranı kırılmıştı yenisiyle değiştikten sonra bu problem oldu...Ekranda problem yok ama görüntü var...Ekranı kendim değiştim.... :)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 291 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.