E

Onbaşı
07 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhabalar,

şu anda altın, euro ve usd olarak duran 150-160 bin tl lik birikim için uzun vadeli (10 yıl) tavsiyesi olan varmı? 10 sene sonra emekli olunca küçük te olsa bir ev almak istiyorum. (malum özel sektörde emekli maaşları çok düşük, en azından kira derdim olmasın)

bitcoin çok düşmüş, ondan alsam sizce 10 yıl sonra karlı olabilirmiyim (kripto paraların nasıl alındığını da bilmiyorum  )

şimdiden teşekkürler.

merhabalar,

q9550 li, 4 gb ddr2 li sistemi bi tık canlandırmak için. ikinci el P5P41T/USB3 anakart ve 4+4 gb ddr3 ram aldım. ide eski bir harddisk ile deneme amaçlı windows 10 kurdum, aşırı ağır çalıştı. fakat eski sistemde çalışan 120 gb lık ssd diski bir türlü biosta göremedim. denemek için aynı anda eski sata hdd ve sata dvd rom u (3 ünü birden takınca) bazen 3 ünü birden görüyor bazen hiç birini görmüyor. açılırkende çok bekletiyor sata soketine takılı hdd var ise. aldığım kişi ekran görüntüsü de attı 1 ssd ve 1 normal harddiskin aynı anda takılı olduğu bios görüntüsünü. 4-5 farklı data kablosu, farklı psu, farklı güç kabloları da denedim.

nerede hata yapıyor olabilirim? hdd yi biosta görmeden windows kurulumu yapılabilirmi?

akşam eve geçince cmos reset, ve yeni bios yüklemeyi deneyeceğim.

kasa toplamak istiyorum. elimde ocz vandetta soğutuculu p4 631 3 ghz 2mb 800 mhz işlemci var.

msi G41M-P23 anakart ve ddr3 1333 mhz 2gb lık ram almayı düşünüyorum.

sizce bu üçlü sorunsuz çalışırmı? p4 işlemci ile ddr3 ramin uyumu hakkında bilgim yok.

anakart linki
http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=2102

tşkler...
elimde zotac 8800gt ve thermaltake 560 watt lık purepower-560apd power var. bu ikisi sorunsuz çalışırmı.
power kaliteli görünen ve ağır bir power ama tek 12v çıkışı var ve o da 22a. yeterli gelirmi.

ve daha iyi bişeyler almak için bunları elden çıkarsam ikinci el değerleri nedir.

tşkler...

8800gt ve thermaltake 560 watt power

SELAMLAR,

MERAK ETTİĞİM İÇİN ELİMDEKİ ASUS 300 WATT POWER SUPPLY NİN ARKASINDAKİ AKIM AYARINI DEĞİŞTİRDİM. VE DEĞİŞTİRDİĞİM GİBİ POWER GÜMLEDİ. SONRA ARAŞTIRDIM O AYAR BAŞKA ÜLKELERDE KULLANIRKEN DEĞİŞTİRİLİYORMUŞ.

İÇİNİ AÇTIM GÖZE ÇARPAN BİR YANIK YOK. SİZCE POWER ÇÖP MÜ OLMUŞTUR. TAMİR EDİLEBİLİRMİ?
nokia e65 telefonum var. telefon normalde full çekiyor gibi görünüyor (şehiriçi olduğu için her yerde vericiler var) ancak telefon hemen hemen her görüşmede konuşurken hattan düşüyor. bu belirli bir dakkada olmuyor. bazen 3. dakkada bazen 10. dakkada....

diğer telefonumla radyo vb. bir cihazın yanında arama yaptığımda yoğun bir şekilde zırıltı oluyorken, e65 le bunu denediğimde neredeyse hiç zırıltı olmuyor.

sizce bu telefonun nesi var? masraflı bir arıza mı?
selamlar elimde sapphire x 1900 xtx ekran kartı var 512 mb ddr3 256 bit

bu ekrankartını sadece test etmek istiyorum, çalışıp çalışmadığını, (oyun oynamayacağım)

350 watt lık asus powerla denesem sıkıntı yaşarmıyım???

tşkler...
arkadaşlar 250 gb lık ikinci el sata2 hdd aldım. sıkıntım şu bu hdd yi başka bilgisayarda ikinci hdd olarak kullanabiliyorum. ancak üzerine işletim sistemi kuramıyorum. anakartım MSI 649 NEO-V. cdden ön yüklemeyi yapıyor. windowsu şimdi kurmak için enter a basın dediği yerde entera basınca hdd bulunamadı gibi bi uyarı verip kurulum sonlanıyor. biosa baktığımda hdd yi görebiliyorum ama biosta raid hdd olarak görünüyor ( <raid> samsun hdjj 250...)

160 lık başka bi sata2 hdd ile de denedim aynı şey oldu. ide hdd ile sorunsuz olarak sistem kurulabiliyor.

anakartımdamı arıza var sizce, yada bişeyi mi atlıyorum.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
ARKADAŞLAR, BU SABAH İŞE GİTMEK İÇİN 90 MODEL SIK SIK 1. VE 2. VİTESTE CARTLAYAN 33 1,5 ALFA ROMEO ARABAMLA YOLA ÇIKTIM. İŞYERİNE 250 METRE KALA YOL YOKUŞ AŞAĞI OLDUĞU İÇİN ARABAMI BOŞA ALDIM. 50 METRE KALA YOKUŞ BİTİMİNDE 3 E TAKTIM AMA ARABA BAĞIRMAK DIŞINDA BİŞEY YAPMADI. SONRA DURDUM SIRASIYLA 1,2,3. VİTESLERE TAKIP KALKMAYA ÇALIŞTIM. ANCAK ARABAM VİTESTE DEĞİLMİŞ GİBİ Bİ MİLİM KIPIRDAMADI VE BOŞTA GAZA BASIYORMUŞUM GİBİ 5000-6000 DEVİRLERİ GÖRDÜ.

SONRA DEBRİYAJA BASMADAN VİTESE GEÇİYORMU DİYE DENEDİM. BÜTÜN VİTESLERE DEBRİYAJA DOKUNMADAN GEÇTİ. TABİİ 1 MM BİLE HAREKET ETMEDİ.

YARIN ARABAYI SANAYİYE ÇEKTİRİCEM. Bİ SÜREDİR ANTALYADA YAŞIYORUM. SANAYİDE PEK İŞİM OLMADI. USTALAR BENİ YEMESİN... :)

ARABALARDAN ANLAYAN ARKADAŞLARIN VEYA BAŞINA BENZER BİR OLAY GELEN ARKADAŞLARIN BU ARIZA KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM.

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
MERHABALAR,

DIAMOND 19" CRT MONİTÖRÜM VAR. ARIZASI EKRAN KARARIYOR GÖKKUŞAĞI GİBİ RENKLER ÇIKIYOR. BAZENDE EKRAN SİMSİYAH OLUYOR VE ORTADA YATAY PARLAK BİR ÇİZGİ OLUYOR.

Bİ KAÇ TOKAT VEYA Bİ KAÇ YUMRUKTAN SONRA DÜZELİYOR. BU SORUN HER AÇIŞIMDA VE BİLGİSAYAR AÇIKKEN ARA ARA MEYDANA GELİYOR.

BİLGİSİ OLAN VARSA, FİKİR VEREBİLİRMİ, MONİTÖRÜMÜN DERDİ NE OLABİLİR???
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Referanslarım, furkan0707**knnkln**kieslowski** Tazmanyaq**575M**melyyh**haydargul52**tn.i**byhasan**erkan07**süsse**shakespeare07**-SAY-**paradox__2006**korkmazmustafa**alper1391**kirgiz**dephyr**sezerkiran
sorunlu alışveriş mehmet_koksal

http://www.sahibinden.com/errkannWQQdXQQ775652WQQpXQQdisplayuser
Referanslarım, furkan0707**knnkln**kieslowski** Tazmanyaq**575M**melyyh**haydargul52**tn.i**byhasan**erkan07**süsse**shakespeare07**-SAY-**paradox__2006**korkmazmustafa**alper1391**kirgiz**dephyr**sezerkiran
sorunlu alışveriş mehmet_koksal (sattığı lcd monitörün ekranı kırık çıktı, o günden beri ortada yok...)

http://www.sahibinden.com/errkannWQQdXQQ775652WQQpXQQdisplayuser
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 208
Konularının görüntülenme sayısı: 30.973 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.