G

Onbaşı
10 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Facebook Business üzerinden facebook ve instagram'da bir reklamım dönüyor. Ancak ben bu reklamın gösterildiği kişiye en fazla iki kere gösterilmesini istiyorum. İkiden fazla gösterilmesin. Bunu kampanyada mı reklam setinde mi yoksa reklamda mı yapacağım bulamadım bir türlü.

Bilen var mı acaba?

Sitede bir kaç yere baktım. Ancak açık açık ve link vererek yazılan bir cevap göremedim ne yazık ki.

Şimdi ben bu Android uygulama yapma işine kafayı taktım. Bunun içinde Java öğrenmemiz lazımmış. Bu da tamam.

Java'yı öğrenebileceğim İngilizce bir kitap önerebilir misiniz? Mümkünse kitabın adı ve yazarın adı soyadı ile.

İngilizcem sağlamdır.

Bir de Java'yı önereceğiniz kitaptan öğrenirken hangi programı kullanmalıyım?
Arkadaşlar aklımda bir oyun fikri var. Aklımdaki bu oyunun kesinlikle ve kesinlikle ne google store'da ne de apple store'da herhangi bir alternatifi yok.

Tutacağına da yüzde 90 eminim.

Ancak kodlama ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum. sorun değil öğrenirim de.. bir kaç aylık iş sadece..

Benim asıl merak ettiğim application yapanlar nerelerden nasıl para kazanıyorlar? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Eğer kazanacağım para bana göre değecek bir para değilse hiç uğraşmayı planlamıyorum.
istanbul'da yaşamıyorum.. bilgisayarı bi kaç parça eşyayı tamamen satıp toptan istanbula geleceğim. kadıköy tarafında en ucuzundan pansiyon arıyorum. lüks ve benzeri hiç bir şey gözümde yok.. tek derdim güvenli olması.. sabaha bütün kıyafetlerimin çalınmasını istemiyorum.. en ucuzu aga.. fikri olan yardım edebilir mi?
2 senelik laptop.. intel core i7 işlemci.. 8gb ram.. ekran kartı amd radeon hd 6570M

bu bilgisayarla dota açıp saatlerce oynuyorum.. oynamadıgımda alttabda duruyor oyun.. bılgısayar ısınsa bıle zorlanmıyor cok fazla.. ama bılgısayarın bu gereksinimlerinin yettiği başka oyunlar açınca.. 110-120 saniye geçmeden kapanıyor bilgisayar.. abartısız 120 saniye civarı yanı... yani bilgisayar ısınmıyor bile..

bilgisayarım'a sağ tıklayıp özelliklere geleyim dedim.. orada derecelendirme kısmı var ya.. ona tıkladım.. kaç gösterecek dereceyi diye.. o derecelendirmeyi yapmadı bilgisayar.. kapandı..

her gün kullanırım saatlerce dizi izlerim, film izlerim.. dota alttab'da durur.. arada açar onu oynarım.. ama başka bir oyun oynayamıyorum.. bu neden kapanıyor olabilir acaba? bilenler bir yardımcı olsunlar lütfen...
herkese merhaba,

bilen, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

babam emekli ancak annemin üzerine olan bir dükkanımız var ve esnaflık yapıyorlar.. ben üniversite mezunuyum ve almanya'ya gidip 3 aylığına onun yanında kalacağım. bunun için turist vizesi almam lazımmış.

antalyada yaşıyorum.. izmir'deki başkonsolosluğa gideceğim.. hiç şirket karıştırmak istemiyorum araya.. kendim gidip direk başvuruyu yapacağım yani.. şimdi benim pasaport, pasaport fotokopisi, 2 tane biometrik fotoğraf ve seyahat sağlık sigortası tam vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği götürmem lazımmış

ayrıca babam bana bakacak gözüktüğünden babamın emekli maaş bordrosu ve bu maaşın yattığı hesabın son 3 aylık hesap dökümünü götürmem lazımmış..

benim kafama yatmayan kısım ben gidiş dönüş uçak biletlerimi vize başvurusundan önce almalı mıyım? yoksa sadece rezervasyon yaptırmam yeterli mi?

bir diğer nokta ise bir arkadaşım şunu söyledi.. evlerinizin tapularını da fotokopileriyle beraber götür.. bu işe yarar mı? yardımcı olabilecek kimse varmı acaba?
Arkadaşlar,

Samsung s4 mini cep telefonum var. Bugün yere düşürdüm ve kulaklık takılı olmadan takılı şekilde gösteriyor.. Bundan dolayı da gelen aramaları açsam bile ses duyulmuyor. Ancak kulaklığı gerçekten takınca ses geliyor. Telefonu fabrika ayarlarına güncelledim ancak hala aynı sorun devam ediyor. Servise mi göndermem gerek ne yapmam lazım acaba?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.063 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Emlak Borsası, İnşaat ve Projeler
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.