E

Onbaşı
11 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar

Fotoğrafçı bir arkadaşım için Laptop lazım photoshop kullanacak tabi içinde bi dünya eklenti ile m2 ssd slotu olan kasmadan donmadan çalışacağı bi laptop tavsiyesi bekliyorum

Dell G15 5511 D-N-G5511-N2-713K i7-11800H 16 GB 1 TB SSD 6 GB RTX3060

bu modele baktım ama ısınma sorunu vb gibi seyler yazmışlar daha stabil bişey lazım

mac alın demeyin o var zaten bize windows lazım

teşekkürler

Merhabalar,

Arkadaşlar Hilook 8 li nvr ve 2 mp kamerası olan bir ahır var kameralar güzel net görüntü var oraya kadar sorun yok ama

çözemediğimiz şey 2 gün sonra donuyor sistem ups var regülatör var yem karma makinası çalışınca voltaj dengeli olmuyordu çözüm için yaptık ama nafile panoda ayrı hat çektik ama malum fazlar ortak yine değişen bişey yok bu arada kayıt cihazı değişti bozuk diye düşündüğüm cihazı evde denedim hiç donma vs olmadı.bir türlü sistemi oturtamadık elektrikçi ye baktırdık onun demesi civarda çok besi ahırı vs var birden yüklenme olunca sorun olur dedi ne kadar inandırıcı bilemedim sadece cihaza ayrı toprak çekmedik bi o kaldı tavsiyelerinizi bekliyorum... ,teşekkürler

Merhabalar aracım 2005 laguna 2 katalizörden ses geliyor usta değişecek yada içi boşaltılacak dedi ben değişmesi tarafındayım ama çıkma olsa nasıl olur.

ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.
Merhabalar aracı yeni aldim öncelikle gayet rahat ve hoş bir arac ama bazı takıldığım yerler var mesela.

Resimdeki işaretli şey nedir bende motora takılı olan yer kırık gibi cikiyo hemen yerinden , yeni buji değişimi yaptım orjinal mais aldim ama lpgli olduğu için iridyum tavsiye eden oldu acaba fark edermi ve hangisi ni almalıyım birde motor soğukken çalışmada otomatik jikle nerdeyse ısınma yarıya gelene kadar calisiyo ve sanki biraz fazla yakıtı var ariza olarak
bunu veriyo yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler
daha önceden açtığım konuya benzer bir şey daha sormak istiorum

tek adsl modem çıkış alıp /6 adet acces pointe dağıtım yapsak en sağlık sistem ve maliyeti düşük neler yapabilirim

bağlantı yoğunluğunu vs sıkıntılar olurmu swich mi router mu neleri nasıl kullanırım yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar,

4 katlı 4.katı teras olan ve her kat ortalama 380 m2 sahip 70 kişi kapasiteli bir yurt binası düşünün.1. kattan aldığımız interneti diğer katlara ve odalara kablosuz iletmek istiyoruz.

Not:Şuanki internet hızımız 10 mbit gibi 2.bir hat düşünüyoruz yavaş olmasın diye bir de kvkk gereği log tutmak güvenlik duvarı vs için nelere ihtiyacımız var ve bu sitemi en uygun ve stabil çalışacak şekilde nasıl yaparız

yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar kablosuz olarak laptop ve telefona bağlantısı var fakat internete giremiyorum bağlantı ok ama net yok yardımlarnızı bekliyorum
1
arkadaşlar benim ethernet kartı onboard net hızını artıkmak için harici kart alsam faydalı olurmu şu an download hızım ortamala 200-250 kb değişen ne olur yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bana bilgisayar eğitimindeki hedefler-yöntenmler ve sonuççlar hakkında bilgiler bulunan yazılı bir kaynak lazım yardımlarınızı bekliyorum
Hakkında
Forum İmzası:
asdsad
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.371 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.