Kış bahçesi Yerden ısıtma sisteminizin verimini artırmak ve maliyetleri düşürmek için şu adımları göz ardı etmeyin:
Isı Yalıtımlı Cam Tercihi: Isıtma sisteminiz ne kadar güçlü olursa olsun, tek katmanlı camlar ısıyı hızla dışarı sızdırır. Isıcam (Sinerji veya Konfor serisi) kullanımı, enerji ihtiyacınızı yarı yarıya azaltabilir.
Dijital Termostat Kullanımı: Karbon Isıtma filmlerini veya yerden ısıtma kablolarını akıllı termostatlarla entegre ederek, sadece alanı kullandığınız saatlerde ısıtma yapabilir, gereksiz tüketimin önüne geçebilirsiniz.Sürekli açık kalmasına gerek yoktur.
Zemin İzolasyonu: Karbon Isıtma filminin ve ısıtma kablolarının altına uygulanacak yüksek yoğunluklu yalıtım şilteleri, ısının zemine kaçmasını engelleyerek %100 performans sağlar.
Kış bahçesi parke altı ısıtma bilgi ;
https://www.karbonisiticifilm.com/kis-bahcesi-isitma
Kış bahçesi seramik altı ısıtma bilgi;
Parke altı ısıtmada ve seramik altı ısıtmada yalıtımın önemi büyüktür ve kesinlikle halı koruyucu keçeler kullanılamaz.(Keçe, parke altında esneme yapar,rutubete dayanıksızdır,koku yapar.Neme maruz kaldığında çökme yapar,zamanla esneyen keçelerden dolayı parkeler açılma yapar.Nemi hapseden keçeler parkelerin çürümesine sebep olur.Keçe parke altında kullanılabilecek bir yalıtım malzemesi değildir.) Bu yüzden ısıya dayanıklı,kalın xpe Polietilen yalıtım İzomatt uygulamanmaktadır.
Polietilen yalıtım malzemesi İZO MATT – ( Parke altı ve seramik altı ısıtmada yalıtım amaçlı kullanılır)
XPE ÇAPRAZ BAĞLI PE İzolasyon
halı altı keçe | halı koruyucu keçeler | yalıtım keçesiParke altı ısıtma sistemi;
https://www.karbonisiticifilm.com/parke-alti-isitma
Seramik altı ısıtma sistemi ;
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0